DRAGANA MIRKOVIĆ POSLE RAZVODA ZAPOČELA OVAJ RITUAL! Pomaže joj da se nosi sa stresom! Jedan čovek se UMEŠAO U SVE!

Autor:

Zabava

17.06.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je nikad iskrenije pričala o tome koko se osećala kada joj je bilo najteže zbog razvoda.

DRAGANA MIRKOVIĆ POSLE RAZVODA ZAPOČELA OVAJ RITUAL! Pomaže joj da se nosi sa stresom! Jedan čovek se UMEŠAO U SVE!

Foto: ATA Images, Shutterstock, Printscreen

Pevačica Dragana Mirković pričala je o tome kako je sama plakala pred koncerte u sobi tokom teškog perioda u životu, jer je prolazila kroz razvod od Tonija Bijelića, kada to u početku niko nije znao. Kako smo saznali, da bi se Dragana lakše nosila sa stresom, u međuvremenu je uspela da stekne nove navike na preporuku prijatelja, pa sada ima mali ritual da svakog dana odradi po tri serije vežbi protiv stresa. 

- Dragana je puno o razvodu razgovarala sa ljudima kojima veruje. Sa bliskim prijateljima je razmatrala svaki detalj koji će joj pomoći da se bolje oseća, pa je tako došao i ovaj mali ritual. Naime, Dragani je prijatelj objasnio da je najblje da nekoliko puta u toku dana radi vežbe disanja, ali i da uvede brzo hodanje koliko god je to moguće. Ako ne na stazi u prirodi, onda na traci za trčanje - priča nam izvor blizak folkerki i dodaje:

Foto: Instagram printsceen

Dragana Mirković

 

- Dragani to prija i već neko vreme praktikuje vežbanje. Za sve je naravno potrebno vreme, ali ona je hrabra žena i sve to nekako dolazi na svoje. 

Podsećamo, pevačica je nikad iskrenije pričala o tome koko se osećala kada joj je bilo najteže zbog razvoda. 

Foto: AP/Darko Vojinović, ST/Vladimiir Lukic, ATA images

Dragana Mirković i Toni Bijelić

 

-  Imala sam jedan težak period u životu i to je bilo skoro. Znam da imam koncert, u sobi sam, sedim i plačem, obrišem suze, izađem na binu i uradim koncert. Završim sve nasmejana. Dođem i vratim se u sobu - opet ista priča. Ali zapamti, kada ti je najteže, tada budi hrabra i bori se. Probudi u sebi inat i veruj da ćeš pobediti - napisala je Dragana na svom Fejsbuk nalogu.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading