PRVA SLIKA TRUDNE ŽENE DARKA LAZIĆA: Katarina pokazala STOMAK, utegla se u usku haljinu, OCRTAVA se sve (FOTO)

Autor:

Zabava

30.05.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponosna pokazala kako izgleda u drugom stanju!

PRVA SLIKA TRUDNE ŽENE DARKA LAZIĆA: Katarina pokazala STOMAK, utegla se u usku haljinu, OCRTAVA se sve (FOTO)

Foto: instagram.com/katarinalazic_24

Darko i Katarina Lazić

Folk pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina obradovali su javnost vestima da čekaju devojčicu. Darko, koji će na jesen postati otac po treći put, dok će Kaća dobiti svoje prvo dete, ističu da su dugo priželjkivali ovu prinovu

Katarina je sada na svom Instagram profilu podelila fotografiju na kojoj ponosno prvi put pokazuje svoj trudnički stomak, u uskoj crnoj haljini, dok joj je Darko pravio društvo.

Republika

Foto: instagram.com/katarinalazic_24

Žena Darka Lazića pokazala trudnički stomak

Podsećanja radi, Darko Lazić već ima sina i ćerku iz prethodnih veza, ćerku Lorenu i sina Alekseja. On je nedavno otkrio kako su njegovi stariji naslednici reagovali na vest o dolasku nove sestre. Lorena je, kako je otkrio Darko, odavno znala za trudnoću i bila je presrećna, dok je Aleksej bio zbunjen, ali je izrazio želju da postane stariji brat.

- Lorena zna odavno za to i ona je bila presrećna, ona obožava decu, a Aleksej je bio sav zbunjen, mali je još i nije znao šta ga je snašlo, ali je rekao da bi voleo da bude bata - rekao je Darko, prenosi Blic, a na pitanje kako je on reagovao kada je saznao da je Kaća ostala trudna, odgovorio je:

Republika

Foto: Skymusic

Darko Lazić sa suprugom Katarinom

- Pa ja sam radio na tome. Jedva sam čekao to. Vi znate da sam ja veoma veliki emotivac i da sve što je porodično, ja popustim jako lako i emotivan sam pogotovo kada su deca u pitanju. Naravno da je bilo suza, ja ne mogu da se suzdržim kad to krene iz mene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

31.05.2024 02:01

Bas higijena na visokom nivou cipelama u sobu za spavanje , a poslije bosi po istim tapetima , samo naprijed