ĐANI SA TRIBINA BODRI SRBE SVIM SILAMA! Poznati ujedinjeni za POBEDU!

Autor:

Zabava

16.06.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznate ličnosti uputili su podršku fudbalskoj reprezentaciji Srbije!

ĐANI SA TRIBINA BODRI SRBE SVIM SILAMA! Poznati ujedinjeni za POBEDU!

Foto: Instagram.com

Đani

Fudbalska reprezentacija Srbije od 21 čas igra prvi meč na Evropskom prvenstvu, a rival joj je selekcija Engleske. Folker Radiša Trajković Đani, jedan je od retkih srećnika koji će meč pratiti uživo iz Gelenkirhena u Nemačkoj.

Ovo je prva utakmica naše reprezentacije na Evropskom prvenstvu, a svemu je prethodio sukob između navijača iz Engleske i Srbije kome su kumovali albanski navijači. To nije poremetilo podršku naših navijača, a Đani je pokazao svoju predanost time što se uslikao na tribinama pored srpske trobojke sa prijateljima, a u jednom trenutku su pokazali i tri prsta.

Republika

Foto: Instagram.com

Đani

 

 


Mnoge javne ličnosti su pružile podršku orlovima, među kojima se istakao i najbolji svetski teniser Novak Đoković. On je uputio video poruku našim fudbalerima, poželeo im sreću i zajednički uspeh, istakavši da su svi navijači uz "orlove" i da je fudbal, naravno, najvažnija sporedna stvar na svetu.

Đoković je zaključio poruku uz glasan uzvik "Idemo, Srbija!", što je izazvalo oduševljenje svih srpskih navijača u Gelzenkirhenu. Takođe, i voditeljka Jovana Jeremić, pokazala je kako navija večeras, a predvidela je i rezultat koji priželjkuje.

Očekivanja su velika, a navijači širom zemlje su spremni da pruže podršku našim fudbalerima. Svi se nadaju da će reprezentacija Srbije ostvariti uspeh na Evropskom prvenstvu i učiniti zemlju ponosnom. Spremni smo za večerašnji meč i jedva čekamo da vidimo kako će se naši momci boriti protiv selekcije Engleske. Neka pobedi bolji!

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading