Koleginice su mi ZABIJALE NOŽ U LEĐA, pa mi govorile da je to DOBRA REKLAMA: Tina Ivanović progovorila o PODMETANJU na ESTRADI!

Autor:

Zabava

16.06.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata folkerka otvorila dušu, pa se prisetila teških momenata u karijeri.

Koleginice su mi ZABIJALE NOŽ U LEĐA, pa mi govorile da je to DOBRA REKLAMA: Tina Ivanović progovorila o PODMETANJU na ESTRADI!

Foto: Printskrin/TV Pink

Folk pevačica Tina Ivanović progovorila je o temi "Poroci na javnoj sceni". Tina je istakla da je stresan posao na estradi jedan od razloga zbog kojih mnogi posežu za porocima kao što su alkohol ili druge supstance.

- Mnogi su se odali porocima, da li je to alkohol ili nešto drugo, ali bih savetovala da se to ne konzumira - rekla je Tina u emisiji "Premijera - vikend specijal".

Poznata folkerka je ispričala da je na početku karijere doživljavala "linč" zbog svojih pesama, koje je opisala kao "škakljive", te da ti napadi i dalje traju.

- Tada su mi svi zabijali nož u leđa, mislim na kolege sa estrade, pojedine novinare, a i sa privatne strane. Koleginice su bile, posle su mi se izvinjavale i govorile: "To je bila reklama Tina" - prisetila se pevačica, osvrćući se na teške momente na početku svoje karijere.

Republika

Foto: Printskrin/TV Pink

Tina Ivanović se prisetila teških životnih momenata

Emotivno se osvrćući na svoje lične trenutke, Tina je otkrila da će pesma koju će posvetiti svojoj pokojnoj mami biti izuzetno teška tema za nju.

- Mnogo mi je teško da pričam o tome, taj gubitak se ne može opisati rečima - izjavila je Tina sa knedlom u grlu, otkrivajući duboku emotivnu vezu koju ima sa ovom pesmom.

Na kraju razgovora, Tina je otkrila da, uprkos glasinama, kuću o kojoj se spekulisalo da je prodala, još uvek nije stavila na prodaju.

- Nismo još uvek, na prodaju je - zaključila je folkerka kroz smeh.

Ovaj razgovor sa Tinom Ivanović otkrio je mnoge intimne detalje iz njenog života i karijere, ističući izazove i teškoće s kojima se suočila na javnoj sceni.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading