HAOS NA KONCERTU MARIJE ŠERIFOVIĆ! Besna pevačica PREKINULA nastup zbog četvorice momaka: Ubila bih se da mi je sin takav! (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.06.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evrovizijska pobednica nije mogla da veruje šta gleda svojim očima!

HAOS NA KONCERTU MARIJE ŠERIFOVIĆ! Besna pevačica PREKINULA nastup zbog četvorice momaka: Ubila bih se da mi je sin takav! (VIDEO)

Foto: tiktok.com/printscreen

Popularna pevačica Marija Šerifović imala je nastup u Švajcarskoj, a četiri momka iz publike su je iznervirala, te je iste sekunde prekinula koncert, kako bi im se obratila.

- Vas četvorica ste toliko nevaspitani, da je to pakao. Neviđeno ste nevaspitani, ja to moram da vam kažem, praštate. Stvarno ste nevaspitani. Ako razumete, ako ne razumete, prevedite im - započela je Marija besno, pa nastavila:

- Uh što sam se iznervirala, j***la bih im mater sad. Ali hajde, nema veze, mladi su. Ne dao mi Bog da mi sin bude takav, ubila bih se odmah. Sad vam praštam drugi put neću - rekla je pevačica.

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Marija Šerifović u Švajcarskoj

Inače, Marija je nedavno imala i prvi solistički koncert u svom rodnom gradu. Tada je otkrila koje je uspomene vezuju za Kragujevac.

- Ne mogu da ti kažem baš pravu istinu kakve emocije budi, ali imam neke fragmente i to je uglavnom neko rano detinjstvo vezano za taj neki mali stančić od 40ak kvadrata sa jednom od najvažnijih žena u mom životu, a to je moja baka Draginja koja me je očuvala. Te uspomene su najlepše, sve što je dolazilo sa osnovnim i srednjim školama je manje važno jer kako krene škola krenu i problemi. Svoje detinjstvo bih opisala kao zanimljivo, vedro, veselo. Postojala je faza prevremenog odrastanja. Sve u svemu bih rekla da je bilo koliko lepih toliko ružnih stvari iskreno rečeno. Smatram da nisam bila uskraćena ni za šta - rekla je pevačica tada, prenosi "Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading