UNUK ŠABANA ŠAULIĆA ČEKA DRUGO DETE! Fudbaler objavio RADOSNE VESTI, evo kog je POLA BEBA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.06.2024

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Adžić i Aleksandra Ličina obradovali fanove na društvenoj mreži Instagram!

UNUK ŠABANA ŠAULIĆA ČEKA DRUGO DETE! Fudbaler objavio RADOSNE VESTI, evo kog je POLA BEBA! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Luka Adžić sa suprugom Aleksandrom odmara u Turskoj

Mladi fudbaler Luka Adžić, unuk legendarnog pevača narodne muzike Šabana Šaulića, i njegova izabranica Aleksandra Ličina obradovali su javnost radosnom vesti da čekaju drugu devojčicu. Par je putem društvenih mreža podelio ovu lepu vest, ističući da njihov "mali tim snova postaje bogatiji za još jednu princezu".

 

 

Porodično slavlje za malenu Lanu

Podsetimo, Luka i Aleksandra su već roditelji jedne devojčice, Lane, koju su dobili 2021. godine. Prošle godine, par je organizovao bajkovito slavlje u jednom lokalu kako bi proslavili prvi rođendan svoje mezimice. Na proslavi su prisustvovali članovi porodice i brojni prijatelji, stvarajući toplu i emotivnu atmosferu.

Ljubavna priča

Par je privukao pažnju javnosti ne samo svojim radosnim vestima, već i svojom ljubavnom pričom. Atraktivna Aleksandra Ličina je dve godine starija od Luke, a njihovu pažnju jedno na drugo privukli su ne samo njihovi izgledi, već i zajednička ljubav prema svojoj ćerkici Lani. Fotografije koje su objavljivali na društvenim mrežama odišu toplinom i ljubavlju, prikazujući njihovu srećnu porodičnu idilu.

Republika

Foto: Starsport

Luka Adžić

Zajedno u iščekivanju novog člana porodice

S obzirom na to da su Luka i Aleksandra već roditelji, njih dvoje s nestrpljenjem iščekuju dolazak nove devojčice u svoj dom. Njihova sreća i radost zbog proširenja porodice vidljiva je iz njihovih objava na društvenim mrežama, gde redovno dele trenutke iz svog svakodnevnog života sa svojim pratiocima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading