ŠOK-POTEZ DRAGANE MIRKOVIĆ! Završila u SUZAMA, pa uradila NEOČEKIVANO! Fanovi ostali bez teksta! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.06.2024

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica javno ogolila dušu, pa brzo obrisala objavu!

ŠOK-POTEZ DRAGANE MIRKOVIĆ! Završila u SUZAMA, pa uradila NEOČEKIVANO! Fanovi ostali bez teksta! (FOTO)

Foto: Shutterstock,ATAImages

Muzička zvezda Dragana Mirković je vrlo aktivna na društvenim mrežama u poslednje vreme, a sada je šokirala svoje pratioce na Fejsbuku. Naime, ona je svojoj publici otkrila da je poslednji period njenog života bio veoma težak. Kako je istakla, često je plakala, ali je morala da održi zakazane koncerte.

- Imala sam jedan težak period u životu i to je bilo skoro. Znam da imam koncert, u sobi sam, sedim i plačem, obrišem suze, izađem na binu i uradim koncert. Završim sve nasmejana. Dođem i vratim se u sobu - opet ista priča. Ali zapamti, kada ti je najteže, tada budi hrabra i bori se. Probudi u sebi inat i veruj da ćeš pobediti - napisala je Dragana na svom Fejsbuk nalogu.

Republika

Foto: facebook.com/printscreen

Objava Dragane Mirković, koju je vrlo brzo obrisala

Ono što je sve dodatno iznenadilo je činjenica da je Dragana ovu objavu vrlo brzo i obrisala, a razlog ne nepoznat. 

Podsećanja radi, Dragana je u martu ove godine sve šokirala svojim zvaničnim saopštenjem da se posle 24 godine braka razvodi od biznismena Tonija Bijelića.

- Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak. Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina - istakla je Dragana tada.

Republika

Foto: AP/Darko Vojinović, ST/Vladimiir Lukic, ATA images

Dragana Mirković se razvodi od Tonija Bijelića posle 24 godine braka

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading