PRVI SNIMAK ĆERKE ELEKTRA ELIT: Naša poznata PROSTITUTKA uhvaćena sa NASLEDNICOM, evo kako izgleda nakon GODINA SKRIVANJA od javnosti! (VIDEO)

Autor:

Zabava

15.06.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elektra Elit pokazala ćerku nakon godina skrivanja od javnosti!

PRVI SNIMAK ĆERKE ELEKTRA ELIT: Naša poznata PROSTITUTKA uhvaćena sa NASLEDNICOM, evo kako izgleda nakon GODINA SKRIVANJA od javnosti! (VIDEO)

Foto: Igor Živković

Elektra Elit

Elektra Elite, transrodna pevačica koja je nedavno postala prisutna na šoubiznis sceni, sinoć je izazvala veliku pažnju pojavivši se u jednom beogradskom restoranu u društvu svoje 22-godišnje ćerke Dive. Ova pojava izazvala je veliku pažnju među gostima restorana, a posebno je izazvala divljenje zbog svoje lepote i elegancije.

Elektra se nedavno vratila iz Sarajeva, a na aerodromu je dočekala svoju ćerku Divu, koja studira medicinu u Cirihu. Ovo okupljanje u Beogradu predstavlja retku priliku da javnost vidi Elektru u društvu svoje ćerke, koja je opisana kao dobra i vaspitana devojka. Njih dve su se opustile u društvu prijatelja, a Elektra je bila velikodušna prema svima za stolom, ne štedeći novac kako bi im omogućila ugodno veče.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Iako je Elektra ranije bila u srećnom braku i sa suprugom dobila dvoje dece, Oskara i Divu, ona je odlučila da prođe kroz proces tranzicije u transrodnu osobu. U tom procesu, Elektru su podržali i njeni roditelji, bivša supruga, kao i deca, koji su joj bili oslonac u hrabrom koraku ka ostvarenju svoje istinske ličnosti.

Elektra je u javnosti isticala da je, bez obzira na svoj fizički izgled, uvek spremna da bude najbolji otac svojoj deci. Njihova podrška bila je ključna u njenom odlučnom koraku ka tranziciji, dok je bivša supruga i dalje prisutna kao važna podrška u Elektrinom životu.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Ovo javno pojavljivanje Elektre Elite sa svojom ćerkom Divom predstavlja važan korak ka prihvatanju i razumevanju transrodnih osoba u našem društvu, kao i snažnu poruku ljubavi i podrške unutar porodice.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading