NIJE ŽELEO DA RAZOČARA FANOVE: Saša Matić doneo DVE VAŽNE ODLUKE, ovo je bilo JAČE od NJEGA!

Autor:

Zabava

14.06.2024

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni folker poručuje da je ovo rezultat dvogodišnjeg rada i eksperimentisanja.

NIJE ŽELEO DA RAZOČARA FANOVE: Saša Matić doneo DVE VAŽNE ODLUKE, ovo je bilo JAČE od NJEGA!

Foto: Dušan Petrović

Saša Matić

Regionalna muzička zvezda Saša Matić obradovaće sve ljubitelje svog lika i dela sa dve informacije!

Naime, prva je da je zakazao veliki koncert u Beogradskoj Areni 8. marta 2025. za koji se karte mogu kupiti već od ponedeljka tačno u podne, a biće dostupne i online i to na putemticket.rs,efinity.rs, gigstix.rs.

Republika

Foto: Dušan Petrović

Saša Matić najavio novi spektakl

Druga informacija je da popularni folker priprema novi album koji izlazi na jesen u saradnji sa Telekomom Srbija.

Nakon što je publika 2023. godine uživala u dve koncertne večeri u Beogradskoj Areni i velikoj regionalnoj turneji, Saša nije želeo da njegovi fanovi čekaju dugo, već je rešio da ih odmah obraduje novim albumom i novom koncertnom turnejom.

Republika

Foto: Dušan Petrović

Saša Matić je svojoj publici pripremio i novi album


Novi album Saše Matića dolazi kao rezultat dvogodišnjeg rada i eksperimentisanja sa različitim muzičkim stilovima. Album će obuhvatiti širok spektar emocija i tema, od ljubavnih balada do energičnih pesama koje će mnogi voleti.


- Svaka pesma na albumu imaće posebnu priču, a zajedno činiće mozaik mog muzičkog izraza u ovom trenutku - objašnjava Matić.

Produkcija albuma uključuje saradnju sa nekim od najpoznatijih kompozitora i tekstopisaca na Balkanu, kao i sa modernim aranžerima, koji su dodali savremeni pristup tradicionalnim melodijama, a biće i neki duet sigurno.

Republika

Foto: Dušan Petrović

Saša Matić jedva čeka novo druženje u Areni


Koncert u Areni zakazan za 8. mart 2025. godine, kako najavljuju iz Marićeve organizacije biće za pamćenje. Kako kažu, to je logičan sled događaja, te će Saša po šesti put uživati sa svojom publikom u nezaboravnoj noći u ovakvom ambijentu.


- Na nagovor mog tima, a pre svega na zahtev moje publike, odlučio sam ipak da oragnizujemo veliki koncert u Beogradskoj Areni. Pokazali smo da smo majstori da napravimo sjajne večeri, što ćemo učiniti i 8. marta. Mislim da je ovo zapravo najbolji poklon za moje dame, koje obožavaju da slušaju pesme koje izvodim. Kao i prethodnih godina, ceo koncert organzovaće Kamarad produckija - poručio je Saša.

Svi koji sa nestrpljenjem iščekuju novo druženje sa Sašom u Areni mogu se prisetiti njegovog prošlogodišnjeg spektakla istog datuma na istom mestu klikom OVDE.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading