VODITELJKA RTS SAZNALA ZA TUMOR PRED POROĐAJ: Doktori HITNO morali da je operišu, a kad su je OTVORILI zatekli su OVAJ PRIZOR!

Autor:

Zabava

11.06.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša poznata voditeljka otvorila dušu o opakoj bolesti sa kojom se borila.

VODITELJKA RTS SAZNALA ZA TUMOR PRED POROĐAJ: Doktori HITNO morali da je operišu, a kad su je OTVORILI zatekli su OVAJ PRIZOR!

Foto: B.P./ATAImages

Voditeljka popularnog kviza "Slagalica", Milica Gacin, suočila se sa teškom životnom borbom kada je otkrila da ima tumor na dojci. Ova hrabra žena nije krila svoje iskustvo, već je otvoreno podelila svoju priču sa javnošću.

Milica je otkrila da ima dobroćudni tumor pre porođaja sa mlađom ćerkom Hanom. Iako su lekari pretpostavljali da je reč o mlečnoj žlezdi, Milica je odlučila da posluša svoj instinkt i zatraži dalje lečenje. Nakon druge operacije, saznala je od svog lekara da stres može biti jedan od faktora koji utiče na pojavu tumora.

Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Milica Gacin

 

- Prvi put sam otkrila dobroćudni tumor pred porođaj sa mlađom ćerkom Hanom, koja sada ima 14 godina. Doktori su mislili da je mlečna žlezda, ali kako se ona nije povukla ni posle dva meseca, pozvala sam doktora i predložio je da ukloni tumor. Iako su me mnogi savetovali da ništa ne diram, ipak sam poslušala doktora - ispričala je svojevremeno za "Gloriu" voditeljka kojoj se tumor nažalost vratio, te je ponovo morala na operaciju:

- Posle druge operacije sam pitala doktora zašto mi se to desilo, a on je odgovorio: "Zato što se nerviraš". Potpuno staloženo mi je ispričao da se ne vredi nervirati jer tada u telu dolazi do disbalansa hormona i moje grudi odreaguju tako - dodala je lepa voditeljka ne tajeći da joj je život u određenim trenucima bio veoma stresan.

Foto: printscreen/RTS

Milica Gacin voditeljka

 

Nakon razvoda, Milica je hrabro i samostalno odgajala svoje ćerke, istovremeno brinući se o bolesnom ocu. Njena snaga i odlučnost tokom ovog teškog perioda su inspiracija mnogima.

- Ja sam iz vojvođanske kuće, htela sam da sve bude skuvano, namireno, da bude kako treba, kuća, deca. Da sve bude perfektno. I znate šta se dogodilo? Na prvom velikom kamenu spoticanja, odnosno na prvom velikom životnom problemu, okrenuo se na peti i otišao. Rekao je: "Ja ovo više ne mogu, meni je teško", okrenuo se i otišao - ispričala je voditeljka jednom prilikom u video snimku koji je objavila na "Instagramu", a nakon razvoda nastavila je sama da odgaja ćerke, ali i da brine o bolesnom ocu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading