VELIKA TAJNA O SINU EMINE JAHOVIĆ ISPLIVALA NA VIDELO: Čeka se HITNO oglašavanje Mustafe nakon što je sve otkriveno!

Autor:

Zabava

11.06.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin pevačica Emine Jahović otkrio šta se dešava u njegovom životu!

VELIKA TAJNA O SINU EMINE JAHOVIĆ ISPLIVALA NA VIDELO: Čeka se HITNO oglašavanje Mustafe nakon što je sve otkriveno!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jaman, sin poznatih muzičkih zvijezda Emine Jahović i Mustafe Sandala, odlučio se za korak u muzičkom svijetu, ali na nešto drugačiji način od svojih roditelja. Sa samo 15 godina, Jaman je objavio isječak svoje prve pjesme na društvenim mrežama pod nazivom "Yaklas yanima" što na turskom jeziku znači "priđi bliže". Ova vijest je iznenadila mnoge, ali i izazvala znatiželju ljubitelja muzike širom regiona.

Foto: instagram.com

Emina Jahović

 


Jaman je stariji sin Emina Jahovića i Mustafe Sandala, roditelja koji su već ostavili dubok trag na muzičkoj sceni. Sa samo 15 godina, Jaman je već pokazivao interesovanje za muziku, a sada je odlučio da se izrazi kroz reperajući žanr. Emine Jahović je ranije istakla da je posvećena majka i da je Jamanu potrebna pažnja i kontrola, posebno sada kada ulazi u pubertet i istražuje različite oblasti interesovanja.

- Jaman je sada u pubertetu i treba mu puno pažnje i kontrole. Počeo je da izlazi, sad je postao DJ, svake godine nešto novo. Mnogo sam posvećena i najbitinije mi je da sam dobra majka - kazala je ranije Jahović.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yaman Sandal (@yamansndl)

 


Iako je na društvenim mrežama podijelio samo isječak svoje pjesme, fanovi će imati priliku da u potpunosti čuju Jamanovu prvu pjesmu koja izlazi sutra, 12. juna. Ovaj korak je izazvao mnogo pažnje i uzbuđenja među ljudima, s obzirom da je Jaman odlučio da krene u novom pravcu, izvan očekivanja mnogih.

Jamanov talent i hrabrost da krene u muzičke vode obećavaju uzbudljiv put za ovog mladog umjetnika. Svi će sa nestrpljenjem iščekivati da čuju njegovu prvu pjesmu i vide kako će se razvijati njegova karijera u muzičkoj industriji.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading