DARKOVA KAĆA POZIRALA U MINI BIKINUJU: Pokazala trudnički stomak u ŠESTOM MESECU, a svi gledaju samo u OVO! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.06.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pirsing Lazićeve supruge izazvao veliku pažnju!

DARKOVA KAĆA POZIRALA U MINI BIKINUJU: Pokazala trudnički stomak u ŠESTOM MESECU, a svi gledaju samo u OVO! (FOTO)

Foto: instagram.com/katarinalazic_24

Darko i Katarina Lazić

Katarina Lazić, supruga pevača Darka Lazića, odlučila je da pokaže svoj trudnički stomak u minijaturnom crnom bikiniju i obradovala svoje pratioce na društvenim mrežama. Kaća je otkrila da je već u šestom mesecu trudnoće i da uživa u letnjim danima sa suprugom Darkom i njihovom decom, Lorenom i Aleksejem.

Na fotografiji koju je podelila, primetan je i njen pirsing na stomaku, što je izazvalo pažnju mnogih pratilaca. Ova neobična kombinacija trudničkog stomaka i pirsinga izazvala je različite komentare, ali je svakako privukla veliku pažnju javnosti.

Republika

Foto: Instagram.com

Katarina Lazić

Darko podelio predivan prizor sa decom

Darko Lazić takođe je aktivan na društvenim mrežama, gde je podelio fotografiju kako sa decom ide ka avionu u Turskoj. Ovaj prizor oduševio je mnoge, a posebno je privukao pažnju Danijela Nedeljkovića, sadašnjeg supruga Darkove bivše žene Ane Sević, koji je ostavio četiri crvena srca kao komentar ispod fotografije.

Porodični odmor u Turskoj izgleda kao prava idila za ovaj poznati par, koji uživa u letnjim danima i priprema se za dolazak novog člana porodice. Njihove objave na društvenim mrežama izazivaju veliku pažnju javnosti, a fanovi ih pozdravljaju sa mnogo ljubavi i podrške.

Republika

Foto: Instagram.com

Darko Lazić sa decom

Kaća i Darko uživaju u Turskoj sa njegovom decom, deleći trenutke sreće i radosti sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Njihova otvorenost i iskrenost o trudnoći i porodičnom životu izazivaju simpatije kod mnogih ljudi koji prate njihove živote, te im želimo mnogo sreće u daljem periodu i radujemo se dolasku novog člana porodice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading