VODITELJKA PINKA ISTERALA GOŠĆU IZ EMISIJE: Sanja Marinković hitno prekinula program, pa joj pokazala IZLAZ iz studija!

Autor:

Zabava

03.06.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte kako je reagovala na ovu izjavu!

VODITELJKA PINKA ISTERALA GOŠĆU IZ EMISIJE: Sanja Marinković hitno prekinula program, pa joj pokazala IZLAZ iz studija!

Foto: printscreen/RTV Pink

Voditeljka Sanja Marinković često je privlačila pažnju javnosti svojim oštrim komentarima i sukobima sa gostima u svojoj emisiji. Jedan od takvih slučajeva desio se kada je pevačica Suzana Jovanović iznela detalje o svom braku sa Sašom Popovićem, što je izazvalo neobičnu reakciju voditeljke.

- Možeš li da napustiš emisiju? - rekla joj je Sanja, odmahujući rukom ka izlazu.

Jasno je bilo da je u pitanju samo šala voditeljke Pinka, a svi u studiju počeli su da se smeju, čak i sama gošća. Ipak, određeni korisnici društvenih mreža su smatrali da je ovo bila veoma neumesna šala.

Suzana Jovanović i Saša Popović su poznati po svojoj dugogodišnjoj ljubavi i skladnom braku. Venčali su se 1998. godine uz prisustvo velikog broja poznatih ličnosti, a ceremonija je bila jedna od najglamuroznijih u to vreme. Time su potvrdili svoj status jednog od najstabilnijih parova na javnoj sceni.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Suzana Jovanović

 

Iako deluju kao savršen par, Suzana je nedavno otkrila da njihov brak nije bez izazova. Opisala je Sašinu povredu i teškoće sa kojima se suočavao tokom oporavka. Njih dvoje su morali da se snalaze i prilagođavaju novonastaloj situaciji, ali je istakla i Sašinu profesionalnost i posvećenost poslu, čak i kada je bio bolestan.

Podsetimo, Saša Popović završio je u gipsu do kuka nakon što je polomio nogu, a Suzana je nedavno progovorila o njegovom oporavku.

- Sale ima jednu osobinu koju imam i ja, volimo da žurimo. Trči ovamo, trči tamo, moramo da stignemo i završimo i to bukvalno trčimo kroz kuću. Imamo stepenice gore za sprat i ja sam se par puta okliznula. On to nije uspeo, nezgodno je pao i kost je napukla. Tri nedelje longeta, posle vežbice i oporavak kakav sledi sa doktorima, fizioterapeutima. To mnogo loše utiče na njega zato što je navikao da bude hiperaktivan - objasnila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading