OVAKVU MASKU ZA TELEFON NOSI DEČKO JOVANE JEREMIĆ! Pričao o požaru, a svi gledali samo u taj detalj!

Autor:

Zabava

13.06.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na maski je bio lik voditeljke, pa su mnogi baš to najviše komentarisali.

OVAKVU MASKU ZA TELEFON NOSI DEČKO JOVANE JEREMIĆ! Pričao o požaru, a svi gledali samo u taj detalj!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, printscreen/RTV Pink

Juče u ranim jutarnjim satima, pekarski pogon u Begaljici, vlasništvo biznismena Dragana Stankovića, dečka voditeljke Jovane Jeremić, zahvatio je požar koji je izazvao ozbiljnu materijalnu štetu. Na terenu su se odmah našla 10 vatrogasnih vozila i 25 vatrogasaca koji su uspešno ugasili požar, ali su izgorela proizvodna hala od 600 kvadratnih metara i kancelarije na drugom spratu od 150 kvadratnih metara, dok je kancelarija na prvom spratu delimično oštećena.

Foto: instagram.com/printscreen

Jovana Jeremić i Dragan Stanković

 

Nakon požara, policija je izašla na lice mesta, a istragu vodi Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Foto: Instagram printscreen

Maska Dragana Stankovića

 

Ova nezgoda je izazvala različite spekulacije i komentare u javnosti, posebno nakon što je kamera usnimila masku Dragana Stankovića na kojoj stoji ime Jovane Jeremić, što je dodatno podgrejalo interesovanje medija i javnosti.

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić i Dragan Stanković

 


Jovana Jeremić, devojka Dragana Stankovića, iznela je neke neobične tvrdnje vezane za događaje u pekari pre požara. Ona je izjavila da je pronađen živ miš u pakovanju tost hleba, koji nije bio izrezan, te da smatraju kako je ovo deo pritiska od strane konkurencije koja želi da ih eliminiše sa tržišta. Ovaj slučaj je dodatno bacio senku sumnje na već napetu situaciju u pekarskom pogonu.

Dok javnost očekuje rezultate istrage i tačan uzrok požara, pekarski pogon u Begaljici je pretrpeo značajnu štetu, a biznismen Dragan Stanković i njegova devojka Jovana Jeremić suočavaju se sa izazovima kako bi prevazišli ovu nezgodnu situaciju. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading