SPAS NA SPASOVDAN! Evo kako je Jovana Jeremić našla MIR nakon POŽARA u Draganovom pogonu! Emotivna objava RAZNEŽILA sve! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.06.2024

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeremićeva povela ćerku u crkvu, pa se oglasila na društvenoj mreži Instagram!

SPAS NA SPASOVDAN! Evo kako je Jovana Jeremić našla MIR nakon POŽARA u Draganovom pogonu! Emotivna objava RAZNEŽILA sve! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Voditeljka Novog jutra, Jovana Jeremić, poznata je po tome što redovno deli deli intimne trenutke iz svog privatnog života na društvenim mrežama. Ovog jutra, Jovana je obradovala svoje pratioce fotografijom sa svojom ćerkicom Leom, dok su zajedno krenule u crkvu Povod za ovo zajedničko putovanje bio je veliki praznik, Spasovdan, a s obzirom na Jovaninu duboku veru, nije iznenađujuće što je odlučila da ovaj važan trenutak podeli sa svojim pratiocima.

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić sa ćerkom Leom

Na slici koju je objavila, Jovana nosi elegantnu crvenu haljinu i cipele iste boje, upotpunjene crnim sakoom i skupocenom crnom torbicom. S druge strane, mala Lea je bila obučena od glave do pete u omiljenu boju mnogih devojčica - roze. Ovaj intimni trenutak Jovana je dodatno obogatila emotivnim opisom ispod slike: "Prvi put s majkom na jutrenje."

Inače, Jovana je juče preživela pravu dramu nakon što je njenom partneru Draganu Stankoviću zapaljen pekarski pogon. 

- Da, smatram i sigurna sam da to ima veze sa tim hlebom, sa srpskim hlebom. U pitanju je srpski hleb sa tri prsta, Dragan je veliki patriota, koji se bori da proizvodnjom hleba u Srbiji brani ceo naš narod. I sve manje je proizvođača hleba, koje bi neko da uništi na ovakav način i pritiscima. U to sam ubeđena. Ono što je moja važna poruka je da mi nećemo stati nakon trećeg paljenja pogona. Borićemo se da svi u srpskoj pekarskoj industriji žive od ovog hleba - započela je Jovana.

- Takođe, baš gde je mašina za pakovanje hleba, u proteklih mesec dana je neko na tri dana sekao kablove, da ne bismo mogli da isporučimo hleb sa tom nalepnicom. Definitivno je rat i zbog toga. Znači, imali smo seču kablova, a juče nam je neko ubacio miša u pakovanje tost hleba, koji nije bio izrezan. Da je miš zalutao, rezač kad seče, izrezao bi i miša. Ovo je bio živ miš ubačen u pakovanje. Ko to radi? Konkurencija koja hoće da eliminiše Dragana sa tržišta i koja hoće da stvori monopol na tržištu. Nažalost, u ovom slučaju je konkurencija vezana za inostrani faktor - nastavila je voditeljka.

- Naravno, o ovome se ne priča, jer se sve crno stavlja pod tepih. Ja više ništa ne stavljam pod tepih. Sve što ne bude jasno za pekarsku industriju, imate moj broj. Što ne znam, raspitaću se. Mi čekamo tačan uzrok požara. Ne upirem prstom, ali opravdano sumnjam, jer trpimo pritisak već godinama - zaključila je Jeremićeva za Republiku.

Republika

Foto: Instagram.com, Privatna arhiva

Jovana Jeremić, pogon Dragana Stankovića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Peca

14.06.2024 15:09

ZENO NAPRAVI MALU PAUZU I SKLONI SE .