SLOBA HITNO MORAO DA OTKAŽE NASTUP! Radanović se oglasio na društvenim mrežama! Ovo je razlog (FOTO)

Autor:

Zabava

13.06.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obaveštavamo sve koji su rezervisali karte, da će iste važiti za novi određeni termin. Za sve dodatne informacije možete se obratiti direktno u inboks - stoji u objavi folk pevača.

SLOBA HITNO MORAO DA OTKAŽE NASTUP! Radanović se oglasio na društvenim mrežama! Ovo je razlog (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sloba Radanović

Pevač Sloba Radanović otkazao je predstojeći nastup u Kragujevcu zbog najavljenih vremenskih nepogoda. On je rekao da će za novi termin sve kupljene karte važiti, ali da je situacija za sada takva da je najbolje da se sve stopira. 

- Zbog nepovoljnih vremenskih uslova koji su najavljeni za četvrtak, nastup koji je planiran se pomera za 27 jun. Obaveštavamo sve koji su rezervisali karte, da će iste važiti za novi određeni termin. Za sve dodatne informacije možete se obratiti direktno u inboks - stoji u objavi folk pevača. 

Foto: Instagram printscreen

Objava Slobe Radanovića

 

Inače, pevač Sloba Radanović pojavio se nedavno na jednoj tezgi sa gipsom u ruci, ali nastup nije želeo da otkaže. Naime, pevač je imao povredu ruke dok je obavljao fizičke poslove, ali je srećom sve brzo sanirao kada je došlo do nezgode. 

Prisutni su oduševljeno reagovali kad su videli da Sloba peva sa gipsom, a njegova supruga Jelena Radanović nedavno je pokazala kako uživaju kada završe sa svim obavezama, o čemu se naširoko pričalo.

Foto: Instagram printscreen

Sloba Radanović

 

Jelena Radanović objavila je tad snimak na svom Instagram profilu gde je pokazala kako sa suprugom Slobom Radanovićem uživa u bazenu koji se nalazi u dvorištu njihove luksuzne kuće.

Foto: ST/Dragan Kadić

Sloba Radanović sa Jelenom

 

Podsetimo, Sloba i Jelena žive u kući u Višnjičkoj banji, za koju su navodno iskeširali 500.000 evra.

Inače, Sloba je nedavno bio u žiži javnosti zbog svađe sa Darom Bubamarom, ali se situacija smirila u međuvremenu. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading