NAPADNUTA TANJA SAVIĆ! Pevačica trpi torturu - otkrila ko stoji iza svega!

Autor:

Zabava

11.06.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica očajna, javno traži pomoć!

NAPADNUTA TANJA SAVIĆ! Pevačica trpi torturu - otkrila ko stoji iza svega!

Foto: Amig show

Pevačica Tanja Savić je nedavno obeležila dve decenije uspešne muzičke karijere, a ovaj momenat je iskoristila kako bi svoju vernu publiku obradovala i izbacila dugoočekivani album, koji sadrži deset novih pesama. Međutim, album je izazvao kontroverze u javnosti zbog spota za numeru "Otac suzama mojim", i to zbog scena u kojima se pojavljuje oskudno obučena monahinja sa halterima i visokim štiklama.

Kako je ova scena izazvala glasno negodovanje pripadnika Srpske pravoslavne crkve, kao i mnogobrojnog sveštenstva i monaštva, Tanja se  oglasila na ovu temu, te istakla da nije imala nameru da uvredi crkvu i da je spot samo vizualno tumačenje pesme.

Večeras je gostovala u emisiji "Amidži šou", gde je objasnila značenje pesme i spota, pa otkrila kroz šta prolazi zbog spornih scena:

Republika

Foto: Amig show

Tanja Savić

 

- Napali su me zbog spota, koji je meni sasvim okej. Zavisi ko kako gleda, taj njen šorts je meni normalne dužine, ja se pitam šta će ići, meni je to sasvim okej, ali mislim da neko nije razumeo poentu pesme. Samo poslušajte pesmu i sve će vam biti jasno. Ja pevam o manipulatoru, koji bi čak i časnu sestru zaveo - otkrila je Tanja Savić.

- Jasno mi je i ne treba da očekuju ništa loše od mene jer sam ja hrišćanka i poštujem našu crkvu. Poenta je da se na vizualni način razume pesma. Ti ljudi nisu razumeli poentu spota i stil pesme. Ja ne hulim na Boga u pesmi i spotu. Pesma peva o muškarcu koji je toliki prevarant da bi čak i ženu koja je monahinja zaveo i prodao. Malo je eksplicitno ta devojka obučena, ali je to reditelj tako zahtevao. Ona nema donji veš koji je diskutabilan i sasvim prati granicu pristojnosti, oni halteri su okej, obukla je šorts - rekla je pevačica za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading