KOMPLETNA ISTINA O ODNOSU TONIJA SA DECOM OTKRIVENA: Velika PORODIČNA TAJNA Dragane Mirković je sada u javnosti!

Autor:

Zabava

11.06.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Dragane Mirković otkriva istinu o odnosu sa ocem Tonijem Bijelićem!

KOMPLETNA ISTINA O ODNOSU TONIJA SA DECOM OTKRIVENA: Velika PORODIČNA TAJNA Dragane Mirković je sada u javnosti!

Foto: ST/Dragan Kadić, e-Časlav Vukojičić

Pevačica Dragana Mirković nedavno je privukla pažnju javnosti nakon što je otkriveno da su njen sin Marko i ćerka Manuela odlučili da ostanu sa njom u dvorcu u Austriji, uprkos njenom razvodu od Tonija Bijelića. Ova neobična odluka privukla je pažnju medija i javnosti, te je postala predmet interesovanja mnogih obožavalaca pevačice.

Dragana Mirković je svojevremeno istakla da su joj i sin i ćerka veoma privrženi, a ova izjava dobila je na težini kada je Manuela tokom proteklih meseci pokazala svoju privrženost majci tako što se nije oglašavala u javnosti, istovremeno ne odvajajući se od nje. Ova neobična situacija dodatno je naglasila snažnu vezu između majke i ćerke, što je izazvalo različite reakcije i komentare javnosti.

Foto: Instagram.com

Manuela Bijelić Instagram

 


Toni Bijelić, bivši suprug pevačice, nedavno se oglasio putem svog Instagram profila povodom rođendana svoje mezimice Manuele. Čestitajući joj "divan dan" emotivnom porukom i starom fotografijom, Bijelić je pokazao da i pored razvoda održava emotivnu vezu sa svojom ćerkom. Ova gesta izazvala je brojne reakcije među pratiocima Tonija Bijelića na društvenim mrežama, koji su istakli zrelost i emotivnu povezanost koju Toni neguje sa svojom ćerkom.

Nakon Tonijeve čestitke, Manuela se vrlo brzo oglasila na svom Instagram profilu, objavljujući fotografiju uz koju se obratila ocu rečima "Papa puppe", što u prevodu znači "moj slatki tata" ili "tata lutka". Ovaj emotivni odgovor oduševio je mnoge pratioce na društvenim mrežama i još jednom istakao značaj emotivnih veza unutar porodice, čak i nakon razvoda.

Foto: AP/Darko Vojinović, ST/Vladimiir Lukic, ATA images

Dragana Mirković i Toni Bijelić

 


Porodični život pevačice Dragane Mirković i njenih bliskih odnosa sa sinom Markom, ćerkom Manuelom i bivšim suprugom Tonijem Bijelićem privukao je pažnju javnosti, ističući važnost porodičnih veza i emotivne povezanosti. Ova neobična situacija izazvala je različite reakcije i komentare javnosti, naglašavajući važnost podrške i ljubavi unutar porodice.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading