DUŠKO TOŠIĆ NAPOKON PROGOVORIO O NAPADU NA KARLEUŠU: Prekinuo tišinu, pa objasnio INCIDENT, čeka se Jelenin odgovor na ovo!

Autor:

Zabava

09.06.2024

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok-bomba Duška Tošića.

DUŠKO TOŠIĆ NAPOKON PROGOVORIO O NAPADU NA KARLEUŠU: Prekinuo tišinu, pa objasnio INCIDENT, čeka se Jelenin odgovor na ovo!

Foto: ST/Dragan Kadić, Tanjug/J. PAP, E-Stock_Caslav_Vukojicic

Nakon što je pevačica Jelena Karleuša javno optužila svog supruga Duška Tošića za nasilje, javnost je željno iščekivala reakciju fudbalera. Duško se konačno oglasio putem društvenih mreža, negirajući optužbe i tvrdeći da je sve "namešteno". Ovo dodatno komplikuje već turbulentne odnose između bračnog para Tošić-Karleuša.

Jelena Karleuša je putem Instagrama potvrdila da je trenutno u teškoj situaciji, ali istovremeno zamolila javnost za razumevanje i privatnost. Ovaj incident dodatno komplikuje već narušene odnose između nje i Duška Tošića.

- Jesi li je stvarno udario i vukao za kosu? Čemu to? Volite se, imate jedino blago na svetu, a to su deca - glasio je komentar. 

- Ne, naravno da je nisam ni pipnuo... Namestila je sve - napisao je Tošić putem svoje Instagram stranice. 

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Duško Tošić

Iako su Jelena Karleuša i Duško Tošić najavili razvod još 2022. godine, on još uvek nije realizovan. Pokušaji sporazumnog razvoda nisu bili uspešni, a ova situacija dodatno komplikuje već napetu situaciju između njih dvoje.


Duško Tošić je nedavno izjavio da putem advokata pokušavaju da postignu sporazumni razvod braka, kako bi izbegli traumatično iskustvo, naročito za svoju decu. Međutim, ovi pokušaji su za sada neuspešni, ostavljajući bračni par u daljoj neizvesnosti.

- Preko advokata pokušavamo da se dogovorimo oko sporazumnog razvoda braka. Na tu temu održali smo nekoliko sastanaka, koji su se, nažalost, završili neuspešno. I dalje pokušavam da izbegnem razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve nas, naročito za našu decu. Nadam se da ćemo se u narednom periodu sporazumno dogovoriti oko razvoda braka, što je u interesu svih - otkrio je sportista nedavno za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mirodjija

12.06.2024 08:17

Kakve gluposti lupetaju oboje- žele da izbegnu razbod po tužbi jer bi to bilo traumatično za decu, a nije trauma da ime se roditelji tuku i razvlače po policiji i medijima?!