SKANDAL UŽIVO U EMISIJI! Teodora Džehverović patosirala Vojaža, voditeljka ostala u ŠOKU zbog SUROVIH REČI pevačice! (VIDEO)

Autor:

Zabava

10.06.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlade zvezde Teodora Džehverović i Vojaž se sukobili u emisiji.

SKANDAL UŽIVO U EMISIJI! Teodora Džehverović patosirala Vojaža, voditeljka ostala u ŠOKU zbog SUROVIH REČI pevačice! (VIDEO)

Foto: Prva TV printscreen

U emisiji ,,Exkluziv night" na televiziji Prva, voditeljka Kristina Iglendža ugostila je pevačicu Teodoru Džehverović i njenog kolegu Mihaila Veruovića poznatijeg kao Vojaž, a njih dvoje su pred kamerama rešili sukob koji su imali. 

Naime, poznato je da se Vojaž trebalo naći na novom albumu Teodore Džehverović u vidu dueta, ali do te saradnje nije došlo, jer je reper odlučio samo da se ne javi pevačici, iako je ona bila kod njega u studiju i sve su dogovorili o njihovom zajedničkom projektu. 

Foto: Prva TV printscreen

Teodora Džehverović i Vojaž u drami

 

Mesecima kasnije, sada kada je mlada zvezda izbacila album, Teodora je u emisiji odgovorila voditeljki Kristini zašto je došlo do sukoba, a potom se obratila Vojažu i sasula mu sve u lice. 

- Ja došao da se izvinjavam celu ovu emisiju, ali Bože moj - prokomentarisao je Vojaž. 

- Moram da pitam Teodoru. O čemu se tu radi, vidim da je tu nešto? - upitala je voditeljka. 

Foto: Prva TV printscreen

Teodora Džehverović i Vojaž u drami

 

- Za mene to nije glupost! - poručila je Teodora. 

- Nisam rekao glupost - glupost. Nego glupa situacija, koju sam ja napravio, jer ja nisam normalan - ubacio se Vojaž, a potom je Džehverovićeva nastavila:

- Ne bih da produbljujem, ja sam stvarno birala ljude koji će se naći na albumu, došla sam u studio da ispoštujem Mihaila, ja sam rekla da bi volela ako ja njemu gostujem na albumu, da on meni, on je meni rekao da čak iako ja njemu ne budem gostovala na albumu, da će se on naći na mom. Ja sam to shvatila krajnje ozbiljno, nakon to0ga se nikada više nije javio, ni mojoj menadžerki, nakon dva meseca se javio i okej je, ne mogu da budem nečovek i da nastavljam ovu priču i da se nastavlja neki konflikt, grešimo svi mi grešimo, ali ja sam ti rekla koji dobronamerni savet imam, neke stvari moraš da promeniš. Kada se neke stvari malo promene i ne bude sve tako sjajno i bajno... - odbrusila je Teodora. 

Ceo snimak možete pogledati u nastavku:

 

@prvatelevizija

Teodora i Vojaž je trebalo da snime duet, ali do njega nije došlo! ♬ original sound - Prva Televizija

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading