MARIJI ŠERIFOVIĆ STIGLE LOŠE VESTI! Ne zna gde "bije", sada je čeka teška odluka!

Autor:

Zabava

09.06.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović otkriva istinu o svom odlasku sa mesta člana žirija Zvezda Granda!

MARIJI ŠERIFOVIĆ STIGLE LOŠE VESTI! Ne zna gde "bije", sada je čeka teška odluka!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Marija Šerifović

Poznata pevačica Marija Šerifović, koja već godinama unazad obavlja ulogu člana žirija u popularnom muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", sinoć se nije pojavila na finalu ovogodišnjeg takmičenja. Ovo izostanak izazvao je brojne spekulacije o njenom eventualnom napuštanju ove uloge koja ju je proslavila u novom svetlu.

U izjavi za medije, Marija je čestitala svim finalistima, istakavši da je ova sezona bila posebno kvalitetna sa mnogo talentovanih učesnika. Takođe, ona je izrazila neizvesnost u vezi sa svojim daljim angažmanom u žiriju, napominjući da je njen ugovor istekao.

Republika

Foto: E-stock foto Caslav Vukojicic

Marija Šerifović

 

- Čestitam svim finalistima i Šejli i Ceci. Nije mi krivo što nisam bila sinoć. Bila je dobra sezona u kojoj ima mnogo dobrih pevača. Ne znam da li ću biti član žirija sledeće sezone, ugovor mi je istekao, videćemo - rekla je ona.

- Dva najbolja su pobedila. Srce mi je lupalo, ne znam kako da vam opišem. I jednog i drugog držim za ruku, prepuno mi srce i rekla sam: "Bože, ti jedini odlučuješ šta će i kako će". Ko god da pobedi biće mi srce puno, pravda je pobedila. Šejla je fenomenalna, fantastična, ona je gotov proizvod. Devojka je obrazovana, magistar muzike. Miki je završio operu, peva sve živo... Ove godine sam imala sjajnu ekipu, ove godine je bila fantastična ekipa uopšte takmičara. Saša je 20 njih pustio u finale jer je bilo teško odlučiti ko će ostati. Kad god su ispadali klinci bilo nam je jako teško... Ja sam večeras najsrećnija osoba na svetu - rekla je za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
VOJA

09.06.2024 20:15

SERIFE BURAZERU,STA SE TO DESAVA?

Goga

10.06.2024 16:02

Marija, toliko si bila zla prema Kadri da si ostavila jako ruzan utisak. Mislila sam da si dobar covek...