POBEDNICA "ZVEZDA GRANDA" SESTRIČINA ZVEZDE "JUŽNOG VETRA": Ovaj poznati pevač je ujak Šejle Zonić (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.06.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mentor mlade pevačice koja je ove godine odnela pobedu u popularnom muzičkom takmičenju je Ceca Ražnatović.

POBEDNICA "ZVEZDA GRANDA" SESTRIČINA ZVEZDE "JUŽNOG VETRA": Ovaj poznati pevač je ujak Šejle Zonić (VIDEO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pobednica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" za sezonu 2023/2024 je mlada pevčaica Šejla Zonić koja je trijumfovala sa 132.014 glasova od ukupno 529.000.

Njen mentor tokom takmičenja bila je Svetlana Ražnatović Ceca, koja je tokom cele sezone delila svoje dragoceno iskustvo sa mladom pevačicom.

Interesantno je da je ujak ovogodišnje pobednice "Zvezda Granda" čuveni bosanski folk pevač Kemal Malovčić, koji je osamdesetih godina harao estradnom scenom u legendarnom sastavu "Južni vetar"  kompozitora, aranžera i tekstopisca Mileta Basa, zajedno sa Sinanom Sakićem, Šemsom Suljaković, Miletom Kitićem i Draganom Mirković.

On je rođeni brat Šejline majke, a sestričinu je podržao i neposredno pred finale.

 

 


Šejla je rođena u Nemačkoj, dok je odrasla u Sanskom Mostu, gde je već u ranom detinjstvu pokazala ljubav prema muzici. Pohađala je muzičku školu gde je stekla osnove muzičke teorije i pevanja, a nakon toga upisala se na Muzičku Akademiju u Sarajevu gde je diplomirala s najvišim ocenama. Njena posvećenost obrazovanju i muzici istakla ju je kao jednu od najperspektivnijih mladih muzičkih umetnika svoje generacije.

Tokom takmičenja, Šejla je oduševljavala publiku svojom izvanrednom vokalnom sposobnošću i scenskim nastupom. Njeni nastupi su bili tehnički savršeni, emocionalno bogati i izuzetno profesionalni, što je impresioniralo kako žiri, tako i publiku. Pored toga, Šejla je poznata po svojoj skromnosti i prizemnosti, ostajući verna sebi i svojim vrednostima čak i nakon sticanja velike popularnosti.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @tijana_m_mua

 


Pored muzičkog talenta, Šejla je aktivno uključena u humanitarne akcije i često nastupa na dobrotvornim koncertima, pokazujući svoju želju da pomogne drugima i doprinese zajednici.

 

 

U svojim izjavama, ističe podršku supruga Armina, kao ključnu za svoj uspeh, dok je pobedu posvetila svom radu, trudu, zalaganju, porodici i naravno, sebi.

Šejla Zonić je primer da je moguće postići velike stvari uz pravi balans talenta, obrazovanja i posvećenosti.

Njena priča o uspehu, kombinovana sa izvanrednom muzikom i obrazovanjem, predstavlja inspiraciju mnogima koji sanjaju o karijeri u muzici. Njeni saveti o važnosti školovanja i neprestanom usavršavanju dodatno ističu njenu izuzetnost i posvećenost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading