CECA I ANASTASIJA STIGLE NA FINALE "ZVEZDE GRANDA": Ražnatovićke DUBOKIM DEKOLTEIMA bude maštu, ne zna se ko je majka, a ko ćerka!

Autor:

Zabava

08.06.2024

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca i Anastasija oduševile sve prisutne!

CECA I ANASTASIJA STIGLE NA FINALE "ZVEZDE GRANDA": Ražnatovićke DUBOKIM DEKOLTEIMA bude maštu, ne zna se ko je majka, a ko ćerka!

Foto: Instagram.com

Ceca i Anastasija

Večeras je finalno veče popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" bilo obogaćeno pojavom folk dive Cece Ražnatović i njene ćerke Anastasije. Njihova pojava je izazvala pravu buru oduševljenja među prisutnima. Ceca se za ovu priliku odlučila za elegantnu kombinaciju korseta i pantalona, dok je Anastasija zablistala u crnom kombinezonu sa golišavim leđima, ostavljajući sve bez daha svojom pojavom.

Ceca i Anastasija su još jednom pokazale svoj besprekoran ukus kada je u pitanju modni izbor za javne događaje. Njihovim pojavljivanjem na finalu "Zvezda Granda" još jednom su potvrdile svoj status ikona stila i elegancije. Njihove modne kombinacije su bile tema večeri i sigurno će dugo biti pamćene.

 

 


Pored glamurozne pojave Cece i Anastasije, veče je bilo obeleženo i takmičarskim duhom finalista. Među njima su se našli Andrijana Petrušovska (Aleksandar Milić Mili), Mirza Pandur i Janko Jankov (Snežana Đurišić), Sidik Šabanović, Đula Drini i Antonija Čerkez (Dragan Stojković Bosanac), Petar Krekić, Rijad Rahmanović i Beta Sudar (Viki Miljković), Julija Petrović i Nikolina Perković (Đorđe David), Stefan Tomić (Ana Bekuta), Aleksandra Ivanov, Inel Nukić, Jelena Prole i Dejan Dačević (Marija Šerifović), Miki Sekulovski, Melisa Zijadić, Šejla Zonić i Dino Suljić (Ceca Ražnatović).

Ovo takmičenje nije samo prilika za afirmisane muzičare, već i za mlade talente koji tek stupaju na scenu. Finalisti su pokazali svoj raskošan talenat i energiju, te su svojim nastupima dodatno začinili veče. Publika je sa nestrpljenjem iščekivala ko će od njih poneti titulu pobednika.

Finalno veče "Zvezda Granda" bilo je zaista spektakularno, sa sjajnim nastupima finalista i glamuroznom pojavom Cece i Anastasije. Ovo veče će ostati upamćeno po muzičkom nadmetanju ali i po modnim izborima koje su izazvale veliku pažnju. Svi prisutni su imali priliku da uživaju u sjajnoj muzici i modnim kreacijama koje su obeležile veče.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading