MILICA TODOROVIĆ ŠUTNULA MANEKENA, PROCURILI DETALJI BURNOG RASKIDA: Pevačica presekla, preko ovoga ne može da mu pređe!

Autor:

Zabava

30.05.2024

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Todorović je okončala vezu sa Lazarom Granićem.

MILICA TODOROVIĆ ŠUTNULA MANEKENA, PROCURILI DETALJI BURNOG RASKIDA: Pevačica presekla, preko ovoga ne može da mu pređe!

Foto: Lazar Granić/Facebook, ATA Images

Pevačica Milica Todorović nedavno je stavila tačku na svoju vezu sa bivšim manekenom Lazarom Granićem, sa kojim je ušla u emotivnu vezu pre nekoliko meseci. Iako su detalji njihove veze dugo ostali tajna, javnost je nedavno saznala da je njihova romansa završena.

Prema informacijama izvora bliskog pevačici, razlike u karakteru između Milice i Lazara su bile nepremostive. Navodno, Milici je smetalo Lazarovo ponašanje koje je ocenila kao nezrelo i kliničko. Iako su se dogovorili da ostanu prijatelji i i dalje prate jedno drugo na društvenim mrežama, pevačica je bila inicijator raskida. Iako se trudila da održe vezu, na kraju nije mogla da izdrži i odlučila je da okonča emotivnu vezu.

Republika

Foto: Lazar Granić/Facebook, E-Stock/Časlav Vukojičić

 

 

Izvor blizak paru otkrio je da je raskid teško pao Lazaru, dok se Milica dugo pripremala za taj korak. Iako su se dogovorili da ostanu u prijateljskim odnosima, raskid je ipak bio teži za Lazara, dok je pevačica odlučno krenula napred nakon okončanja veze.

- Jednostavno su razlike među njima bile nepremostive. Smetalo joj je što se ponaša klinac. I dalje se prate na društvenim mrežama, dogovorili su se da ostaju drugari, ali ona više nije mogla da izdrži sa njim iako se trudila da ostanu zajedno. Njemu je raskid pao znatno teže nego njoj budući da se Milica dugo pripremala kako i na koji način da izađe iz emotivnog odnosa - zaključuje izvor za Alo!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Psihoterapeut

30.05.2024 10:47

Curica je izgleda više nezrela od momčića. Zagledala se u lijepu ali u šuplju tikvu umjesto da nadje zrelog i normalnog muškarca. Takve mome uglavnom ostaju same i bez djece!