MILICA TODOROVIĆ HITNO NAPUSTILA SRBIJU: Nakon raskida sa dečkom, pevačica donela ODLUKU, sve odmah sprovela u DELO (FOTO)

Autor:

Zabava

02.06.2024

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo gde se pevačica uputila!

MILICA TODOROVIĆ HITNO NAPUSTILA SRBIJU: Nakon raskida sa dečkom, pevačica donela ODLUKU, sve odmah sprovela u DELO (FOTO)

Foto: Lazar Granić/Facebook, ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica i nekadašnja zvezda "Granda", Milica Todorović, nedavno je okončala svoju vezu sa dečkom Lazarom Granićem i odlučila da sebi priušti malo odmora. Naime, shvativši da joj je potrebna pauza od svega, Milica je rešila da otputuje sa prijateljicom u Egipat.

Na svom Instagram profilu, pevačica je objavila nekoliko snimaka sa aerodroma, pokazujući da već uživaju u avanturi. Iako je nedavno okončala vezu, Milica je puna pozitivne energije, šaleći se i smejuci se tokom putovanja. Društvo prijatelja joj očigledno prija nakon što je stavila tačku na romansu sa Granićem.

Podsećanja radi, prema informacijama izvora bliskog pevačici, razlike u karakteru između Milice i Lazara su bile nepremostive. Navodno, Milici je smetalo Lazarovo ponašanje koje je ocenila kao nezrelo i kliničko. Iako su se dogovorili da ostanu prijatelji i i dalje prate jedno drugo na društvenim mrežama, pevačica je bila inicijator raskida.

Milica i Lazar su se na prvu loptu dopali jedno drugom, tako da su odmah i otpočeli romansu. U prva dva meseca je među njima vladala strast, pa su razlike koje postoje bile u senci. Vremenom je Milici sve više počelo da smeta to što je Lazar umnogome nezreliji od nje, ali nije želela da ga pritiska i menja već je pustila vreme u nadi da će se on spontano menjati - tvrdi izvor i nastavlja:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

Milica Todorović raskinula sa dečkom Lazarom Granićem

Postajalo joj je sve teže da prećuti to što joj smeta. U njemu nije prepoznala nikakvu ozbiljnost niti želju da grade ozbiljniju budućnost. Lazar je želeo da izlaze, da se provode, putuju i zezaju, a ona je odavno u fazi kada joj treba sklad, mir i parter sa kojim će imati želju da osnuje porodicu. Kod njega to nije osetila, a poslednje nedelje bile su joj nepodnošljive. Smetalo joj je kada je zagrli i poljubi, te je počela sve ređe da se viđa sa njim. Umesto da sa njom razgovara o odnosu, nastavio je da se ponaša klinac. Tada je pukla, našla se sa njim i ostavila ga. I dalje se prate na društvenim mrežama, ali je definitivno kraj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading