UDAJE SE NAŠA PEVAČICA! Naparavila LOM ispred Hrama sa mužem fudbalerom, svi gledaju samo u njih (FOTO)

Autor:

Zabava

06.06.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda kao princeza u raskošnoj venčanici!

UDAJE SE NAŠA PEVAČICA! Naparavila LOM ispred Hrama sa mužem fudbalerom, svi gledaju samo u njih (FOTO)

Foto: ST/Tamara Pavišić

Pevačica Tamara Milutinović i fudbaler Darko Jevtić krunisali su svoju ljubav gala slavljem koje je obuhvatalo venčanje i krštenje njihove ćerke. Venčanje je održano u Hramu Svetog Save, a Tamara je oduševila sve prisutne pojavivši se u venčanici kao iz bajke. Dugačak veo na glavi i trubači u pozadini doprineli su čarobnoj atmosferi. Darko je bio dirnut prizorom i nije mogao da sakrije suze kada je ugledao svoju izabranicu.

Kako su preneli domaći mediji, Jevtić je za mladu izdvojio impresivnu sumu od 5.000 evra, a po dolasku u Rušanj, ispoštovao je tradiciju pucajući jabuku iz puške. Njegovo vešto gađanje iz prve izazvalo je oduševljenje prisutnih.

Nakon venčanja, Tamara je iz porodične vile izašla sa njihovom naslednicom, a emotivni susret sa Darkom oduševio je prisutne. Snažan zagrljaj i suze radosnice bili su deo ovog dirljivog trenutka.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Tamara Milutinović se udaje

Nakon emotivnih trenutaka, slavlje se nastavilo u dvorištu porodične vile. Tamara, Darko i njihova ćerka su zajedno proslavljali ovaj poseban dan, okruženi najbližim prijateljima i rodbinom, a ubrzo su krenuli i put Vračara, kako bi obavili crkveno venčanje u Hramu Svetog Save.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Tamara Milutinović se udaje za fudbalera Darka Jevtića

Osim venčanja, par je odlučio da u istom danu krsti i svoju ćerku, što je dodatno učinilo ovaj dan posebnim i značajnim za njihovu porodicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading