NAŠ PEVAČ OSTAVIO OPROŠTAJNO PISMO KOJE LEDI KRV U ŽILAMA: Saopštio poslednju ŽELJU, a onda krenuo da izvrši SAMOUBISTVO!

Autor:

Zabava

03.06.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija ga spasila u poslednjem trenutku!

NAŠ PEVAČ OSTAVIO OPROŠTAJNO PISMO KOJE LEDI KRV U ŽILAMA: Saopštio poslednju ŽELJU, a onda krenuo da izvrši SAMOUBISTVO!

Foto: Instagram.com printscreen

Bojan Tomović

Poznati pevač Bojan Tomović već neko vreme otvoreno govori o svojoj borbi sa bipolarnim poremećajem, ističući teškoće s kojima se suočava. Nedavno je javnost potresla vest da je pevač pokušao da digne ruku na sebe, ali je spašen u poslednjem trenutku zahvaljujući brzoj intervenciji policije.

Međutim, pred pokušaj samoubistva, pevač je ostavio oproštajno pismo, u kojem se izvinio svojoj porodici i zamolio ih da mu oproste, te da niko nije kriv zbog njegovog odlaska. Da zlo bude veće, Tomović je majci i bratu naložio i gde da ga sahrane, kada pronađu njegovo beživotno telo.

- Majko, brate, oprostite, ali ja ne mogu više. Niko nije kriv. Odlazim srećan kod mog Taja. Sahranite me na Cetinje, to mi je jedina i zadnja želja - napisao je Tomović tada, a pripadnici policije i Hitne pomoći su ga spasili od smrti, nakon čega je hitno hospitalizovan.

Republika

Foto: Republika

Bojan Tomović pokušao da se ubije

 

Nakon uspešnog lečenja i povratka kući, Tomović se oglasio javno, ističući da je najgore prošlo i da je odlučan da se više nikada ne suoči sa sličnom situacijom. Pevač je podelio da je potpisao antisuicidalni ugovor i da je preduzeo korake kako bi zaštitio svoje najbliže u slučaju neželjenih okolnosti.

- Najgore je prošlo. Upravo sam došao kući. Hitna me je spasila i morao sam nakon ukazane pomoći potpisati antisuicidalni ugovor, tako da zaista više nikada neću samopovređivati sebe, ali sam za svaki slučaj ostavio testament, ako mi se nešto dogodi, i to sam poslao advokatu, jer na taj način štitim bivšu ženu od familije koja me se odrekla - izjavio je poznati pevač tada.

Republika

Foto: ST/ D. KADIĆ

Bojan Tomović se oglasio nakon pokušaja samoubistva

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ja

04.06.2024 13:45

Jaoj opet ovaj pokusava da dodje u novine pa kao opet pokusao samoubistvo. Strasno, ljudi koji imaju suecidne misli ne moze niko I nista da zaustavi, tako da me ovog lika nije zao taj samo trazi paznju