PRETUČEN ŽELJKO SAMARDŽIĆ: Ove batine ga progone i dan-danas, nije ni sanjao šta će se dogoditi!

Autor:

Zabava

05.06.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantno priznanje Željka Samardžića!

PRETUČEN ŽELJKO SAMARDŽIĆ: Ove batine ga progone i dan-danas, nije ni sanjao šta će se dogoditi!

Foto: ST/Nikola Mutić

Željko Samardžić oduvek je bio poznat kao čovek mirne naravi, uvek spreman da pomogne svima oko sebe. Međutim, jedan događaj iz njegovog detinjstva ostao je urezan u sećanju pevača, pokazujući da dobre namere ponekad mogu rezultirati neočekivanim posledicama. Kao dečak, želeo je da obraduje svog dedu tako što će mu pomoći u voćnjaku, ali njegova želja za dobrim delom na kraju je rezultirala neželjenim ishodom.

- Kada sam bio mali, moj deda je imao veliki voćnjak koji i danas postoji. Hteo sam da pokažem kako sam vredan, pa sam obrao orahe. Napunio sam punu korpu, a orasi su još bili zeleni. Deda me je išibao zbog toga - seća se poznati pevač, kako prenose domaći mediji.

Republika

Foto: Republika

Željko Samardžić

 

Nedavno je javnost saznala da je Željku dijagnostikovan Hašimoto sindrom, što je bio šok za mnoge obožavaoce. Samardžić je otvoreno govorio o uticaju ove dijagnoze na njegov život.

- Od momenta kada mi se desio Hašimoto kao da mi se srušio svet, nisam znao šta mi je. Sada sam nastavio normalan život jer redovno uzimam terapije. Na tri meseca idem na kontrolu i vadim krv. Mene je bolest promenila iz korena. Ja sam ranije uzimao čašicu rakije ili vina više, a sada to ne mogu zato što moram da čuvam glasne žice. Kada mi to funkcioniše sve je okej - ispričao je Samardžić.

- Kad odem u rodni Mostar, tamo me ništa ne boli. Valjda sam prvi vazduh tamo udahnuo, inače u Hercegovinu volim da odem i posetim grobove i prijatelje. Tamo je neka posebna klima, a ima me po celom regionu. Naravno, svi znamo da je poseban osećaj kad se vratimo kući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading