OŽENIO SE U STROGOJ TAJNOSTI: Naš pevač organizovao GALA SVADBU, pa na venčanju doneo ŠOK-ODLUKU!

Autor:

Zabava

05.06.2024

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalji venčanja Vladana Savića iz Magla benda koji do sada nisu viđeni.

OŽENIO SE U STROGOJ TAJNOSTI: Naš pevač organizovao GALA SVADBU, pa na venčanju doneo ŠOK-ODLUKU!

Foto: ATA Images

Vladan Savić, poznati član benda "Magla", izgovorio je sudbonosno "da" svojoj partnerki, a tom prilikom su organizovali gala slavlje u jednom prestoničkom restoranu. Mladenci i svatovi stigli su u restoran gde su organizovali veselje, a mlada je bila veoma vesela, te je pri dolasku izašla na krov od auta i veselila se.

- Toliko volim da sam se zapitao da li sam ikad voleo, onako istinski – priznao je pevač gostujući u emisiji Eglam na TV E.

Mladoženja je za ovu priliku odabrao odelo na prugama, kako prenosi Blic, dok je sve vreme nosio naočare. Sa njima u automobilu bila je i pevačeva ćerka koju je dobio sa influenserkom Jovanom Jocić, od koje se razveo pre nešto više od godinu dana.

Republika

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Vladan Savić

 

Vladan Savić i njegova bivša supruga Jovana razveli su se pre skoro dve godine, a pevač nije krio da je teško podneo razvod. Međutim, ubrzo nakon kraha braka našao je novu ljubav, koju je potom verio. Pevač je otkrio da se sa alkoholom pozdravio odavno, ali da i dalje nije ostavio cigarete te da to planira učiniti kada za to bude spreman.

– Sa alkoholom se više ne borim, ali cigarete nisam još ostavio i ne želim, ostaviću ih kada to budem želeo, a sa alkoholom sam se pozdravio odavno. Moja porodica, prijatelji, njih dvoje troje najboljih prijatelja i psihijatar pomogli su mi da prebolim - pričao je on.

- Do sada sam najlepše životno iskustvo stekao sa Jovanom. Ime joj je Anđelija. Za mene, ona će i dalje ostati savršena žena i majka. Sama ljubav nije dovoljna za održavanje veze, zato smo Jovana i ja rešili da nadalje nastavimo kao dobri prijatelji - napisao je on na Instagramu.

- Želim sve vas, koji me volite kao druga, kao prijatelja svih medija, da zamolim za razumevanje da na ovu temu neću davati komentare! Hvala - dodao je Savić na pomenutoj mreži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading