MARIJA ŠERIFOVIĆ DONELA BITNU ODLUKU O SINU: Odmah je primenila, samo JEDNA STVAR joj je bitna! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.06.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi snimak sa naslednikom raznežio javnost!

MARIJA ŠERIFOVIĆ DONELA BITNU ODLUKU O SINU: Odmah je primenila, samo JEDNA STVAR joj je bitna! (FOTO)

Foto: instagram/@serifovic

Pevačica Marija Šerifović otkrila je javnosti detalje iz svog porodičnog života, ističući svoju sreću i ljubav prema sinu Mariju, koji je rođen pre pet meseci uz pomoć surogat majke u Americi. Na društvenim mrežama, muzička zvezda često deli intimne trenutke iz svog doma, a nedavno je objavila snimak na kojem đuska sa svojim naslednikom i ne skida osmeh sa lica.

Uz ovaj presladak snimak, pevačica je uputila emotivnu poruku, ističući svoju želju da sa sinom pleše zauvek.

- Samo da ovako plešemo dok sam živa i da nam kuća peva i ne treba više ništa - napisala je Šerifovićeva u opisu objavljenog snimka, pokazujući svoju neizmernu ljubav prema sinu.

Inače, Marija je jednom prilikom otkrila da je njena majka Verica veoma vezana za unuka, te da se neretko "otimaju" oko njegovih simpatija, ali da je veoma zahvalna na prisustvu i podršci koju pruža baka.

- Dolazim u situaciju da se sa Vericom otimamo oko njega i evo sada ću da uputim javni apel da Verica shvati da treba da bude baba! Kažu da se unuče voli više od deteta, ali ja to ne znam - pričala je pevačica.

Republika

Foto: Youtube.com printcreen

Marija Šerifović sa sinom Marijom

Podsećanja radi, u junu prošle godine, javnost je bila oduševljena humanim gestom Marije Šerifović, koja je pritekla u pomoć Mustafi Hrustiću iz Zenice. Naime, Mustafa je živeo ispod mosta, a Marija je reagovala brzo i efikasno, te mu pronašla posao na gradskim bazenima, platila kiriju za stan i omogućila mu tri obroka dnevno u obližnjem restoranu. 

Međutim, sada je stigla vest da je Mustafa izbačen iz stana za koji mu je Marija platila stanarinu, kao i da je prevario Šerifovićevu. Detaljnije pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
frka

05.06.2024 06:42

ma dosta vise sa ovom odvratnom facom.