ĐORĐE DAVID ZAHTEVA SMRTNU KAZNU ZBOG UBISTVA NA GRANDU: Smrt iskasapljene KOLEGINICE ga slomila, javno PROKLEO UBICU (FOTO)

Autor:

Zabava

04.06.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne može da pomiri sa sudbinom!

ĐORĐE DAVID ZAHTEVA SMRTNU KAZNU ZBOG UBISTVA NA GRANDU: Smrt iskasapljene KOLEGINICE ga slomila, javno PROKLEO UBICU (FOTO)

Foto: ST/B. Jovanović, instagram

Muzičar i član stručnog žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Đorđe David, javno je izrazio svoje ogorčenje povodom tragičnog događaja koji je nedavno potresao javnost. Naime, 2. juna je svirepo ubijena Ankica Delibašić, šnajderka koja je radila u Grand produkciji, a njeni prijatelji i kolege nisu krili koliko ih ovo vest zabezeknula.

Među njima bio je i Đorđe David, kojeg je saznanje o smrti njegove koleginice duboko potreslo, te se oglasio putem društvene mreže Instagram i podelio video poruku u kojoj je izrazio svoje emocije i javno zatražio da se za počionica odredi smrtna kazna.

- Jednostavno, jače je od mene i moram. Ankica je bila žena koja je našim kandidatkinjama, ali uvek sa osmehom na licu, priskakala u pomoć i kad god su devojke bile u panici da nešto neće moći, ona je to svojom majstorskom rukom rešavala. Neverovatan mir, neverovatan pamuk od žene, kako se to u žargonu kaže. I ova vest me je potpuno šokirala. Ljudi, svi mi kažu: "Javna si ličnost, nemoj da govoriš tako", ali jednostavno, to tako kada bi bilo uvedeno u zakonik, ovih stvari bi bilo manje, bile bi istrebljene, uvesti smrtnu kaznu za sotone, muškarce koji ovakve stvari sebi dozvoljavaju kada su u pitanju žene i deca. Nek je proklet - poručio je Đorđe David u videu, a u opisu istog dodao:

Republika

Foto: instagram.com/djordje_david

Đorđe David traži smrtnu kaznu zbog ubistva Ankice Delibašić

- Skot ubio ženu. Smrtna kazna za sotone u ljudskom obliku!

Podsećanja radi, policija je potvrdila da je telo Ankice Delibašić pronađeno u njenom stanu u beogradskom naselju Rakovica, a lekari Hitne pomoći su mogli samo da konstatuju smrt. Muškarac srednjih godina se predao policiji, priznavši da je on presudio svojoj supruzi. Ovaj događaj je šokirao komšije, koje su opisivale bračni par kao miran i povučen, a svi su ostali u neverici nakon ovog stravičnog događaja.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Ankica Delibašić ubijena

Inače, Ankica je bila šnajderka u Grand produkciji i bila je omiljena među kolegama. Njena nasmejana i vesela priroda ostavila je dubok trag među zaposlenima i učesnicima "Zvezda Granda", a njena neočekivana smrt ostavila je prazninu među svima koji su je poznavali. Iz Grand produkcije su se oprostili od nje rečima saučešća i sećanjima na njenu vedrinu i spremnost da uvek pomogne svojim kolegama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
čuj ko to govori

04.06.2024 16:52

.....