ZBOG DEPRESIJE SU MORALI DA JE OPERIŠU: Naša pevačica patila zbog PROBLEMA, hitno morala da donese ODLUKU!

Autor:

Zabava

04.06.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedva izvukla živu glavu!

ZBOG DEPRESIJE SU MORALI DA JE OPERIŠU: Naša pevačica patila zbog PROBLEMA, hitno morala da donese ODLUKU!

Foto: youtube.com/Premijera Official

Poznata pevačica Indira Indi Aradinović oduvek je bila iskrena kada je u pitanju njena borba sa viškom kilograma. Naime, nakon što je dugo kuburila sa težinom, donela je odluku da se podvrgne operaciji želuca, zbog čega je jedva izvukla živu glavu. Međutim, nakon oporavka, uspela je da smrša neverovatnih 40 kilograma, te je odlučila da posveti pažnju održavanju zdrave ishrane i redovnom vežbanju.

Međutim, postizanje savršene linije dovelo ju je do teškog perioda tokom kojeg je prošla kroz čak dve operacije u roku od samo dve nedelje, što je rezultiralo gubitkom slezine i komplikacijama sa pankreasom.

- Ja sam prošla nekoliko faza skidanja kilograma, kretala ispočetka i dokazalo se da je hirurgija u mom slučaju bila najbolji potez. To je sve od čoveka do čoveka, ne mogu da pričam u jednom pravcu, zavisi od osobe, mogućnosti. Možda neko misli da nije dovoljno jak da isprati to sam, a toliko je jak. Ja sam neko ko je skidao više od 25 kilograma treningom, zdravom ishranom, bez hemija, sagorevača masti... Ali sam ja sklona velikim transformacijama i zaista neko ko je u tom momentu psihički jako pao i tada je hirurgija za mene bila najbolje rešenje - iskrena je bila pevačica, a onda je otkrila i da li je upadala u depresiju:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/AmiG Show

Indi išla na smanjene želuca

- Depresivna sam bila malo pre toga, jer zašto se ne dešava nešto. Zašto Indira ne kreneš na trening, izbaciš slatkiše, gazirano? I onda sam bila ljuta na sebe, a depresivna sam bila zbog mog lošeg stanja zdravstvenog, ne zbog izgleda. Ja sam sebi i drugima bila lepa i sa viškom, ispostavilo se da sam bomba i sa viškom i sa manje kilograma, dobro mi stoji i jedno i drugo. Žena je lepa na svaki način i zavisi kakepresivna sam bila malo pre toga, jer zašto se ne dešava nešto. Zašto Indira ne kreneš na trening, izbaciš slatkiše, gaziranoo ona to nosi. Žene ne treba da budu u depresiji i nesrećne što su sa viškom kilograma, samo jako držanje i samopouzdanje treba da imaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading