PORODILA SE JEDNA OD NAJLEPŠIH SRPSKIH VODITELJKI: Prva slika sa bebom TOPI SRCA, izabrala ime sa moćnom SIMBOLIKOM! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.06.2024

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo oglašavanje lepe voditeljke iz porodlišta!

PORODILA SE JEDNA OD NAJLEPŠIH SRPSKIH VODITELJKI: Prva slika sa bebom TOPI SRCA, izabrala ime sa moćnom SIMBOLIKOM! (FOTO)

Foto: instagram.com/majanenadic

Voditeljka emisije "Grand magazin", Maja Nenadić, danas se porodila i na svet donela zdravog dečaka. Nakon porođaja, koji je prošao u najboljem redu, Maja se oglasila iz porodilišta na društvenoj mreži Instagram i objavila prvu fotografiju sa svojim naslednikom.

Naime, kako se može videti u emotivnoj objavi, voditeljka Granda drži sina u naručju, a zbog privatnosti je na bebino lice stavila stiker u obliku crvenog srca, simbola ljubavi i radosti. 

Republika

Foto: instagram.com/majanenadic

Voditeljka Maja Nenadić se porodila

Inače, kako je Maja odlučila, sinu je dodelila ime koje inače nosi moćnu simboliku -Vasilije, što u prevodu označava "onaj koji je rođen za kralja".

Podsećanja radi, voditeljka Maja Nenadić je radosne vesti o trudnoći prvi put objavila na društvenoj mreži Instagam, i to tek u šestom mesecu. Kako je uspešno krila da je u drugom stanu, njeni pratioci su bili šokirani kada su odjednom ugledali Maju sa stomakom "do zuba", a lavina komentara i čestitki se samo nizala ispod njene šokantne objave, a mnogi su bili iznenađeni koliko lepo izgleda čak i u tom periodu.

Republika

Foto: instagram.com/majanenadic

Voditeljka Maja Nenadić pokazala trudnički stomak u šestom mesecu

Inače, Maja Nenadić je svoju voditeljsku karijeru započela 2014. godine kada je vodila emisiju "Grand magazin" nakon čega se pojavila u trećoj i četvrtoj sezoni emisije "Desetka".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading