JOVANA JEREMIĆ IZAŠLA NA GLASANJE SA TORBOM OD 7.000 EVRA! Voditeljka izazvala totalnu pometnju pojavom!

Autor:

Zabava

02.06.2024

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stajling Jovane Jeremić privukao je pažnju svih prisutnih.

Danas, 2. juna, brojne poznate ličnosti obaviće svoju građansku dužnost i izaći na glasanje. Među njima se istakla voditeljka jutarnjeg programa Jovana Jeremić, koja je na biračko mesto na Dorćolu stigla nešto pre 14 časova. Njen izgled je privukao pažnju, budući da je došla u crnoj mini haljini koja je istakla njene noge, dok je u ruci nosila torbu svetski popularnog brenda "Šanel" čija je vrednost oko 7.000 evra.

U Srbiji se održavaju lokalni i gradski izbori, na kojima će se vlast birati u 89 gradova i opština. Pravo glasa ima oko 4,2 miliona građana, a glasaće se na biralištima za odbornike Skupštine grada Beograda, kao i u još 14 gradova i 74 opštine i gradske opštine. Na glasačkom listiću za odbornike Skupštine grada Beograda učestvuje 14 lista, saopštila je Gradska izborna komisija. Biračka mesta će biti otvorena do 20 časova.

 

Pored Jovane Jeremić, na glasanje su izašli i sin Šabana Šaulića, Jelena Karleuša i njen suprug Duško Tošić. Duško i Jelena su se odvojeno pojavili na istom biračkom mestu na Dedinju. Duško je bio u plavoj košulji i pantalonama, dok je Jelena privukla pažnju svojim stajlingom - belom haljinom koja je prilikom podizanja otkrila zastavu Srbije. Nakon glasanja, Jelena se obratila prisutnim medijima i iznela svoje viđenje nedavnog skandala u kojem je bio upleten njen suprug.

- Dao je ljudima oružje u ruke... Ne znam šta bih rekla, neka bude da sam ostala bez teksta. Za oca moje dece nikada neću reći ružnu reč i stojim pri izjavi da bih na desetoricu skočila zbog njega, ma šta god on rekao o meni - rekla je Jelena Karleuša za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Srb

02.06.2024 14:44

Bože kakva spodoba. E da nam ovo niste javili, propao bi mi dan.

Postar

03.06.2024 08:06

A gde joj je pekar?Mesi hleb.