PRIJA SE OVAKO SLIKALA S MAJKOM NA MORU! Svi iznenađeni zbog prizora, komentari samo pršte na sve strane! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.05.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka i ćerka uskladile su stajlinge, pa su tako nosile bele košulje razbarušenih kosa, a komentar Andreane Čekić je sve oduševio.

PRIJA SE OVAKO SLIKALA S MAJKOM NA MORU! Svi iznenađeni zbog prizora, komentari samo pršte na sve strane! (FOTO)

Foto: Instagram printscreen

Pevačica Aleksandra Prijović rešila je da se sa majkom Borkom odmori za sve pare, pa su otputovale na zajednički odmor. Sa njima su krenuli i njen suprug Filip Živojinović, ali i deca, kako bi mogli malo da se sklone od gužve i Beograda. 

Aleksandra je najpre podelila fotografiju iz pustinje sa Filipom, zatim sina Aleksandra, a onda je njena majka Borka objavila zajedničku fotografiju.

Majka i ćerka uskladile su stajlinge, pa su tako nosile bele košulje razbarušenih kosa, a komentar Andreane Čekić je sve oduševio.

Foto: instagram.com/printscreen

Prija sa majkom Borkom

 

- Gospođe, lepo ste pocrnele - napisala je uz emotikon srca. Komentara je naravno bilo na sve strane, a svi su hvalili Borkin izgled, budući da joj je linija odlična. 

Nakon brojnih nastupa i koncerata, pevačica je odlučila da se povuče iz javnog života na neko vreme i posveti sebi i svojoj porodici. Tokom turneje, koja je obuhvatala različite destinacije, Aleksandra nije imala dovoljno vremena za odmor, pa je odlazak na odmor u toplije krajeve došao kao pravo osveženje.

Foto: Republika

Aleksandra Prijović

 

Inače, Prijovićka je jednom prilikom govorila o svom nasledniku.

- Od trenutka kada se rodio, on je ne samo glava kuće, već šef naših života. Aleksandar je naša najveća sreća i ljubav. Mislim da se žena skroz promeni onog trenutka kada dobije dete. Tačno je ono da više sebi niste prioritet, već vam je sve ispred sebe što vidite na neki način to dete - istakla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading