Kemiš i Zorica izašli na glasanje, pa šokirali javnost: Evo šta su isplanirali za sledeću godinu ako harmonikaš prevaziđe STRAH!

Autor:

Zabava

02.06.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Estradni par je više od četiri decenije zajedno, a sada se odlučio na ovako važan korak!

Kemiš i Zorica izašli na glasanje, pa šokirali javnost: Evo šta su isplanirali za sledeću godinu ako harmonikaš prevaziđe STRAH!

Foto: printscreen/TVPink


Poznati muzički par Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš obavio je danas svoju građansku dužnost i glasao na lokalnim izborima u Beogradu, a pored toga, njih dvoje su se dotakli raznih tema, te iznenadili javnost planovima za narednu godinu.

Sledeće godine pravimo svadbu, samo ne znam kako ću da kleknem - otkrio je Kemiš, koji je sa Zoricom u skladnom braku već četiri decenije.


Inače, Brunclikova sa Kemišom ima ćerku Zlatu, dok oboje imaju decu iz prethodnih bračnih zajednica. Nedavno je otkrivena i porodična tajna koja se tiče njihovog testamenta i bogatstva koje poseduju.

Podsetimo, folk zvezda ima četvoro dece i smatra da sva deca treba da dobiju nasledstvo, a ovu odluku podržava i Kemiš, koji takođe ima ćerku iz prvog braka.

Republika

Foto: ATAImages

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš najavili svadbu

Ovo je još jedan dokaz skladnog odnosa i poštovanja u porodici, gde se brinu o svim članovima jednako, bez obzira na poreklo ili bračni status.

Kroz decenije, Zorica i Kemiš su ostali posvećeni jedno drugom i svojoj porodici, te njihov primer može biti inspiracija mnogima.


Nakon 40 godina braka oni i dalje gaje ljubav i planiraju zajedničku budućnost.

Kemiševa izjava o planiranoj svadbi sledeće godine nagoveštava nova uzbuđenja i radosti u njihovom životu, dok istovremeno svedoči o njihovoj čvrstoj vezi.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Miroljub Aranđelović Kemiš i Zorica Brunclik zajedno već četiri decenije

Njihova ljubavna priča i dalje privlači pažnju javnosti, a njihovi planovi za budućnost izazivaju simpatije i podršku mnogih.

Uz podršku porodice i fanova, Zorica Brunclik i Kemiš nastavljaju da grade zajednički život, inspirišući druge svojom posvećenošću i ljubavlju, koju neguju jedno prema drugom.

S obzirom na sve ovo, možemo očekivati da njihova svadba sledeće godine bude jedinstvena i emotivna, te da će privući pažnju javnosti i medija širom regiona.
 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading