POSLE NIKOLINOG HODOČAŠĆA ROKVIĆI NAPUŠTAJU BEOGRAD?! "Da bi se podigla deca, potrebno je SELO!" Evo šta ih je podstaklo na OVAKVU PROMENU!

Autor:

Zabava

02.06.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga poznatog pevača otkrila gde sa porodicom želi da se preseli.

POSLE NIKOLINOG HODOČAŠĆA ROKVIĆI NAPUŠTAJU BEOGRAD?! "Da bi se podigla deca, potrebno je SELO!" Evo šta ih je podstaklo na OVAKVU PROMENU!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Popularni pevač Nikola Rokvić nedavno je uspešno okončao humanitarnu misiju pešačenja do grčkog ostrva Egina, gde se na kraju svog hodočašća poklonio u manastiru Svetog Nektarija, a sada je njegova supruga Bojana Barović otkrila na kakvu drastičnu promenu se sprema cela porodica.

Naime, ona je na svom Instagram profilu, gde neretko deli porodične fotorgafije, uz niz objava, pisala i o tome koliko bi njihova deca volela da se presele u Novi Sad.

- Jedna od najvećih želja moje dece je da živimo u Novom Sadu. Ali grad ko grad za njih nema puno značaja već oni koji su u njemu... Ako se vodimo time da je potrebno selo da bi se podigla deca, pa ovo moje ne tako malo “selo” je razlog njihove želje, a da budem iskrena potajno i moje - napisala je Bojana uz sliku sa svojom familijom iz čega su mnogi zaključili da se Rokvići pripremaju za selidbu.

Republika

Foto: printskrin instagram

 

Inače, Nikola je, zahvaljujući hodočašću u Grčku, za fondaciju "Porodica" koju je osnovao sa suprugom, prikupio 31 milion dinara, a sav novac je doniran u humanitarne svrhe.

- Dragi narode, pomaže Bog. Nadam ste da ste svi dobro, evo nas nadomak Atine, bože zdravlja sutra bi trebalo da stignemo u luku Pirej i onda trajektom do Egine, i od mesta gde ćemo se iskrcati do manastira ima 7 kilometara i do Atine 50km, sutra bi trebalo uz Božju pomoć da pređemo 57 kilometara. Hvala Vam na podršci, hvala Vam na molitvama, hvala Vam na ljubavi, na veri. Ostanite još uz nas mislima da dođemo do cilja. Moram da Vam kažem da so na današnji dan prikupili 31 milion dinara, idemo još danas i sutra, jako, ovaj put za dečiju radost - poručio je Rokvić neposredno pred dolazak u Eginu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
369

03.06.2024 06:42

Gde je donirao novac, nema objave