NAŠU GLUMICU SLOMILA SMRT MAJKE: Ne može da se OPORAVI od porodične tragedije, RANE su velike!

Autor:

Zabava

29.05.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica prvi put otvorila dušu nakon smrtnog slučaja u porodici!

NAŠU GLUMICU SLOMILA SMRT MAJKE: Ne može da se OPORAVI od porodične tragedije, RANE su velike!

Foto: ATA Images

Snežana Savić

Glumica Snežana Savić retko se pojavljivala u javnosti ove godine, a razlog za to je bio veoma tužan. Naime, kako je otkrila, njen život potresla je smrt majke, koja je preminula u 91. godini. Iako je svesna da mora da nastavi dalje, Snežana je pronašla snagu u radu koji je za nju inspiracija i pomaže joj da zaleči svoje rane.

- Majka mi je preminula osmog februara i to me je potpuno slomilo, iako je ona doživela duboku starost, zakoračila je u 91. godinu, ali bez obzira na godine to je jedan nenadoknadiv gubitak. Apsolutno, majka je jedna, gubici svojih stvoritelja, roditelja, mislim da je to mnogo teško - istakla je proslavljena glumica, te kratko dodala u čemu je pronašla utehu nakon porodičnog gubitka:

- Donosi mi rad snagu, uvek me rad posebno nekako inspiriše, hodam lakše kroz ove godine u kojima sam, čak i kroz ovaj gubitak koji sam imala, da nekako zalečim svoje rane, ako mogu.

Republika

Foto: printscreen/UNA TV

Snežana Savić izgubila majku

 

Pored suočavanja sa gubitkom majke, Snežana se hrabro pojavila na panelu "Lepota žene" gde je diskutovala o poziciji žena u savremenom društvu. Istakla je da je pritisak društva da žene izgledaju mlado i privlačno preteran, te da je borba protiv starenja izuzetno teška.

- Jeste to na neki način teško, uvek imaš imperativ, kada vlada teror lepote i mladosti, sačuvati pristojan izgled, da ne razočaraš publiku koja je navikla, koja ceni vaš rad, ali svaka žena treba da se trudi da što pristojnije izgleda, da bude uredna, doterana, da zrači nekom pozitivnom energijom - rekla je Snežana u emisiji "Una, due, tre", te priznala da se nikada nije plašila starenja:

Republika

Foto: youtube.com/Snežana Savić

Snežana Savić u seriji "Srećni ljudi"

- Nikada nisam na taj način razmišljala, ja se plašim bolesti, tih nekih ružnih stvari koje svaki čovek doživi sporadično, da ne može da izgleda dobro u zadatim okolnostima. U starosti je lepo da naučiš da nosiš sebe onakav kakav jesi, da ta unutarnja lepota bude u prvom planu, a da fizička bude zaodenuta u tu neku tajnu koju žena treba da nosi, ženstvenost, u pamet, iskustvo koje žena sa godinama dobije, što nije mogla da ima u mladosti.

Nasuprot svojim brojnim ulogama fatalnih žena, privatno na muškarce nije imala takav efekat.

- Uvek sam bila fatalna po sebe, po muškarce ne - zaključila je Snežana Savić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading