NIKOLA ROKVIĆ ZAVRŠIO U PATRIJARŠIJI: Primio ga patrijarh PORFIRIJE, sve je spremno nakon hodočašća (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.05.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač odlikovan nakon humanitarne akcije!

NIKOLA ROKVIĆ ZAVRŠIO U PATRIJARŠIJI: Primio ga patrijarh PORFIRIJE, sve je spremno nakon hodočašća (VIDEO)

Foto: instagram.com/nikolarokvic

Nikola Rokvić i patrijarh Porfirije

Nakon mesec dana hodočašća, gde je pešačio od Beograda do ostrva Egine i sakupljao novac za humanitarne svrhe, popularni pevač Nikola Rokvić se vratio u Srbiju. Juče je patrijarh srpski Porfirije primio Nikolu i njegovu suprugu Bojanu u zgradi Patrijaršije kako bi im dao blagoslov i čuo utiske sa njihovog putovanja.

Tokom susreta sa patrijarhom Porfirijem, Nikola je simbolično poklonio štap koji mu je bio od pomoći tokom celog puta, kao i ikonu Svetog Nektarija. U znak zahvalnosti, porodica Rokvić je dobila divnu ikonu Gospoda Isusa Hrista od Njegove Svetosti. Na svom Instagram profilu, Nikola je podelio video sa susreta i zahvalio patrijarhu na blagoslovima i toplim rečima ljubavi, kao i očinskim savetima koje su dobili.

- Juče smo na poziv Njegove Svetosti Patrijarha srpskog g. Porfirija proveli divno vreme u Patrijaršijskom dvoru! Zablagodarili smo Patrijarhu na duhovnoj i materijalnoj podršci upućenoj dečijoj radosti i našoj misiji. Patrijarhu Porfiriju sam simbolički poklonio štap koji mi je bio od pomoći tokom celog puta, kao i ikonu Svetog Nektarija! Zauzvrat od Njegove Svetosti moja porodica je dobila divnu ikonu Gospoda Isusa Hrista! Vaša Svetosti, hvala Vam na blagoslovima i toplim rečima ljubavi kao i očinskim savetima da sve što radimo, radimo Hrista radi i da sve zemaljsko vežemo za nebo! Radujmo se - napisao je Rokvić na društvenoj mreži Instagram uz video-klip koji je objavio.

 

 

Podsećanja radi, po povratku u Beograd, Rokvić je podelio sa svojim pratiocima na Instagramu da je tokom svog hodočašća uspeo da prikupi neverovatnih 39.355.221 dinara za humanitarne svrhe. Ovaj iznos je izazvao veliko divljenje i podršku javnosti, a sam pevač je istakao da je ovo tek početak te da planira nastavak humanitarnih akcija u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading