STRAVIČNE VESTI, NAŠU PEVAČICU DOTUKLA INFORMACIJA O SMRTNOM SLUČAJU: Nije mogla da veruje da će se ovako brzo rastati od njega!

Autor:

Zabava

29.05.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica slomljena od tuge.

STRAVIČNE VESTI, NAŠU PEVAČICU DOTUKLA INFORMACIJA O SMRTNOM SLUČAJU: Nije mogla da veruje da će se ovako brzo rastati od njega!

Foto: shutterstock

Jovana Tipšin, poznata pevačica, nedavno je izrazila svoju tugu na društvenoj mreži Instagram zbog gubitka svog maltezera sa kojim je provela neverovatnih 12 godina. U emotivnoj objavi, Jovana je podelila svoju tugu i zahvalnost prema svom ljubimcu, ističući koliko joj je teško zbog njegovog odlaska.

– Hvala ti što si bio tu 12 godina sa mnom. Dušo moja, radosti, moja bezuslovna ljubavi. Bio si sa mnom i u dobru i u tuzi. Volim te. Gospod Bog da te primi u Carstvo nebesko. Gimi, teško mi je. Dva meseca smo se lavovski borili da ti bude bolje, ali nismo uspeli, radosti moja – istakla je Jovana uz sliku sa psom koji je preminuo.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Jovana Tipšin

 

Ovo nije prvi put da se Jovana suočava sa gubitkom i teškim emotivnim iskušenjima. Pre tri godine, izgubila je majku, ali je pronašla snagu u svojoj veri. Izjavila je da vera za nju predstavlja smisao života i da je pruža utehu i nadu u večni život bez boli i patnje. Jovana je istakla da je osećaj Božje prisutnosti nešto što je prati kroz mnoge životne situacije.

– Sa godinama nekako osetiš da te Bog čuva, uvek je prisutan, nikad nisi sam… Meni je vera smisao života, sve je prolazno, ali čovek treba da teži ka večnosti gde nema boli i patnje. Treba da verujemo. Kad mi ljudi kažu: "Jovana puno veruješ“, kažem da, jer ja znam da Bog postoji i to tačno osetite po mnogim situacijama – objasnila je Jovana svojevremeno za Grand.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading