NAPUŠTENA I ZAPUŠTENA: Ana Nikolić živi u stanu od pola miliona evra, a rodna kuća joj ORONULA i zarasla u korov (FOTO)

Autor:

Zabava

18.05.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se preselila u velegrad, gde se razmeće u izobilju, a porodični dom joj kao "vila promaja".

NAPUŠTENA I ZAPUŠTENA: Ana Nikolić živi u stanu od pola miliona evra, a rodna kuća joj ORONULA i zarasla u korov (FOTO)

Foto: Instagram.com

Ana Nikolić

Pevačica Ana Nikolić navikla je na luksuz, pa sa svojom ćerkom Tarom uživa u stanu od pola miliona evra, gde je nekada sa njima živeo i njen bivši suprug Stefan Đurić Rasta

Oni su od sobe za svoju princezu još od njenog rođenja napravili pravu bajku, a ostatak doma Ana je uredila po svom ukusu, u bojama i tonovima koje najviše voli, sa mnogo ogledala, dok u dnevnom boravku ima i kamin.

Detalji enterijera mogu se videti u njenim objavama na Instagramu, koje često deli sa svojim pratiocima. 

 

 

Međutim, malo ko je znao kako izgleda Nikolićkina porodična kuća u selu Donja Mutnica, gde je pop zvezda odrasla, dok fotografija Aninog doma iz detinjstva nadomak Paraćina nije počela da kruži društvenim mrežama.

Naime, ono što je mnogima privuklo pažnju jeste koliko je ona sada zapuštena, iako pevačica, kako meštani tvrde i dalje često u nju svraća.

Kako Anine komšije iz rodnog kraja tvrde za medije, ranije su ona i njen brat održavali kuću, ali već mesecima niko ne vodi računa, niti su ovlastili nekog da to umesto njih radi.

 

 

- Oronula kuća Ane Nikolić u Donjoj Mutnici - napisao je neko uz objavu.

Na fotografiji se jasno vidi da je i dvorište zapušteno, a ljudima koji ih poznaju je, kako kažu žao što je to tako. Pevačicu svi pamte kao finu devojčicu i naglašavaju da, uprkos tome što im je porodična kuća trenutno zapuštena, Ana i dalje često posećuje očev grob.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading