ERA OJDANIĆ PONOVO U URGENTNOM: Pevač otežano hoda, fanovi ZABRINUTI!

Autor:

Zabava

28.05.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač je završio u Urgentnom centru drugi put nakon operacije, koja se dogodila 20. maja!

ERA OJDANIĆ PONOVO U URGENTNOM: Pevač otežano hoda, fanovi ZABRINUTI!

Foto: Shutterstock, Printscreen

Folker Era Ojdanić, koji je operisan 20. maja u Urgentnom centru, ponovo je viđen ispred ove bolnice samo osam dana nakon operacije. Kako je izvor sa lica mesta ispričao za Blic, Ojdanić još otežano hoda, što je izazvalo zabrinutost kod njegovih obožavalaca.

Unuci ga vode na preglede

Brigu o Eri preuzeli su njegovi unuci, koji ga vode na preglede i prate njegovo stanje nakon operacije. Ojdanić se oporavlja kod kuće, pridržavajući se saveta lekara da miruje i da se ne napreže.

Druga poseta Urgentnom centru nakon operacije

Ovo nije prvi put da poznati pevač narodne muzike posećuje Urgentni centar posle operacije. Prvi put je to učinio zbog skidanja konaca, a sada je došao na kontrolu kako bi se uverio da je proces oporavka u skladu sa očekivanjima.

Podsetimo, Era je posle operacije potvrdio da je sve proteklo kako treba, ali da će mu biti potrebno vreme da se potpuno oporavi. Ova poseta Urgentnom centru samo potvrđuje koliko je važno pratiti savete lekara i redovno obavljati kontrole nakon operativnih zahvata. Svim fanovima i poštovaocima njegove muzike ostaje da prate njegovo stanje i požele mu brz i uspešan oporavak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading