ERA OJDANIĆ PONOVO PRIMLJEN U URGENTNI CENTAR: Unuci se ne odvajaju od njega!

Autor:

Zabava

24.05.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno u kakvom je stanju poznati folker!

ERA OJDANIĆ PONOVO PRIMLJEN U URGENTNI CENTAR: Unuci se ne odvajaju od njega!

Foto: Shutterstock, Printscreen

Početkom ove nedelje, poznati pevač Era Ojdanić je podvrgnut operaciji bruha, što je iznenadilo mnoge, s obzirom na to da je dan pre toga nastupao na Jagnjijadi u Jagnjilu. Nakon samo jednog dana provedenog u bolnici, Ojdanić je napustio bolnicu, ali je danas ponovo viđen u Urgentnom centru, gde je ušetao uz pomoć svog unuka.

Međutim, oglasivši se povodom ovog događaja, Era je izjavio da je sve u redu i da je u pitanju redovna kontrola. Takođe je istakao da su mu unuci pružili podršku tokom posete bolnici i da će sada otići kući da odmara.

Sve je u redu. Hvala što brinete. U pitanju je redovna kontrola. Moji unuci su bili uz mene. Došao sam na previjanje, sad idem kući da odmaram - rekao je Ojdanić, prenosi Telegraf.

Republika

Foto: Shutterstock, ATA Images

Era Ojdanić

Podsećanja radi, izvor blizak pevaču otkrio je da je Ojdanić odlično podneo intervenciju i da je bio odlično raspoložen, čak izražavajući želju da se što pre vrati na estradu i nastavi sa pevanjem.

- Era je fenomenalno podneo intervenciju. Iako je uveliko ušao u osmu deceniju pevač se odmah probudio i bio odlično raspoložen. Samo je želeo da zna kada će moći da se vrati estradi i da nastavi da peva - istakao je izvor za domaće medije.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Era Ojdanić

Njegov unuk Uroš Anđelić potvrdio je da je sve prošlo u najboljem redu i da je pevač trenutno u procesu oporavka.

Čuo sam se sa njim pet minuta pre operacije. Ušao je u operacionu salu oko 10 sati. Operisan je. Sve je okej i zvaću ga kasnije, pošto telefon nije sada od njega - rekao je Uroš, preneo je Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Fontana9

25.05.2024 07:09

Znaci manijak dolijao,posto de trpa u bulju mora da ga je neki kuronja gurnuo do bruha,bolesnom dedi.