OTKRIVENO STANJE ERE OJDANIĆA NAKON HITNE OPERACIJE: Ovo su najnovije informacije, moraće da BRINU o njemu!

Autor:

Zabava

21.05.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se odmah po napuštanju bolnice!

OTKRIVENO STANJE ERE OJDANIĆA NAKON HITNE OPERACIJE: Ovo su najnovije informacije, moraće da BRINU o njemu!

Foto: Shutterstock, Printscreen

Poznati folker Era Ojdanić juče je podvrgnut operaciji bruhа, a prema najnovijim informacijama, narodni pevač je danas napustio bolnicu. Kako je istakao, iako je operacija bila urgentna, sada se oseća dobro, ali je isto tako svestan važnosti pridržavanja saveta koji su mu izdali lekari i mirovanja nakon intervencije.

- Ima ko da brine o meni, upravo sam izašao. Moram malo da se oporavim, ali sam dobro. Biće potrebno vreme za oporavak - rekao je Era, prenosi Blic.

Republika

Foto: Shutterstock, ATA Images

Era Ojdanić hitno operisan

Podsećanja radi, zanimljivo je istaći da je Ojdanić, i pored zdravstvenih problema, bio posvećen svojim nastupima, pa čak i na dan kada je primljen u bolnicu. Naime, pevao je na manifestaciji Jagnjijadi u selu Jagnilovo kod Mladenovca, dok je već unapred bio zakazan i njegov nastup.

Izvor blizak pevaču otkrio je da je Ojdanić odlično podneo intervenciju i da je bio odlično raspoložen, čak izražavajući želju da se što pre vrati na estradu i nastavi sa pevanjem.

- Era je fenomenalno podneo intervenciju. Iako je uveliko ušao u osmu deceniju pevač se odmah probudio i bio odlično raspoložen. Samo je želeo da zna kada će moći da se vrati estradi i da nastavi da peva - istakao je izvor za domaće medije.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Era Ojdanić imao operaciju bruha

Njegov unuk Uroš Anđelić potvrdio je da je sve prošlo u najboljem redu i da je pevač trenutno u procesu oporavka.

Čuo sam se sa njim pet minuta pre operacije. Ušao je u operacionu salu oko 10 sati. Operisan je. Sve je okej i zvaću ga kasnije, pošto telefon nije sada od njega - rekao je Uroš, preneo je Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading