ŠOK-TRANSFORMACIJA NAŠEG PEVAČA: Puštao kosu dve godine, pa doneo DRASTIČNU ODLUKU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

24.05.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Kapor odlučio da skrati kosu posle dve godine puštanja kose!

ŠOK-TRANSFORMACIJA NAŠEG PEVAČA: Puštao kosu dve godine, pa doneo DRASTIČNU ODLUKU! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Saša Kapor

Pevač Saša Kapor odlučio je da napravi drastičnu promenu u svom izgledu i ošiša se na kratko, nakon više od dve godine puštanja kose. Promena je izazvala veliku pažnju javnosti, a video snimak transformacije koji je objavio na TikTok profilu izazvao je lavinu pozitivnih komentara.

- Dve i po godine stalo je u 20 sekundi! - poručio je Saša.

@salon_piric 📯 U komentaru glasajte da li je 👍 ili 👎 #sasakapor ♬ A sad adio - Ansambl Lole

Nakon što je Saša Kapor objavio video snimak svoje transformacije, komentari njegovih obožavalaca su se samo nizali. Mnogi su izrazili oduševljenje novim izgledom pevača, ističući koliko im se dopada njegova drastična frizura.

"Au, lepši sto puta", "Drugi čovek", "Lep čovek", "Top", Vrh", samo su neki od komentara ispod objave.

Kapor je na početku karijere nosio potpuno drugačiju frizuru, ali je poslednjih godina postao prepoznatljiv po dugačkoj kosi i bradi. Međutim, sada je odlučio da je vreme za promenu i oduševio fanove novim izgledom.

MALO POZNATE ČINJENICE O SAŠI KAPORU

Ono što možda nije svima poznato jeste da Saša Kapor, pored uspešne muzičke karijere, nije zapostavio ni svoje obrazovanje. Sa 35 godina, postao je diplomirani inženjer saobraćaja, a svoje školovanje nastavio je na Fakultetu za civilno vazduhoplovstvo.

Kapor je otkrio da je upisao Mašinski fakultet u Beogradu, gde je bio uspešan student, ali je ljubav prema muzici na kraju pretegla. Ipak, njegova druga ljubav oduvek je bila vazduhoplovstvo, te je kasnije nastavio školovanje na Fakultetu za civilno vazduhoplovstvo, ostvarujući tako svoj san.

Ova neobična kombinacija muzičke karijere i inženjerskog obrazovanja definitivno čini Sašu Kapora jedinstvenim i zanimljivim likom na domaćoj estradi.

Republika

Foto: Instagram.com

Saša Kapor ranije

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading