ISTINA O ZDRAVSTVENOM STANJU TONIJA MONTANA PRE SMRTI: Najbolji prijatelj otkrio sve detalje o pokojnom muzičaru! POTRESNO!

Autor:

Zabava

24.05.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tonijev saradnik i prijatelj otvorio dušu o preminulom rok muzičaru!

ISTINA O ZDRAVSTVENOM STANJU TONIJA MONTANA PRE SMRTI: Najbolji prijatelj otkrio sve detalje o pokojnom muzičaru! POTRESNO!

Foto: youtube/printscreen

Toni Montano

Velibor Miljković, poznatiji kao Toni Montano, pronađen je mrtav u svom stanu u Beogradu, u sredu 22. maja. Veselin Veselinović, njegov diskograf, pabliše, ali i najbolji prijatelj, otkrio je detalje o pokojnom rok muzičaru. Kako je istakao na samom početku, na Tonija je gledao kao na starijeg brata.

- Zabolelo me je jako, u šoku sam od juče. Znamo se 50 godina, mi smo iz istog mesta, odrasli smo zajedno, a od 2019. i poslovno sarađujemo. On je odustao od svoje muzičke karijere, digao je ruke od svega, a u tim trenucima može da pomogne samo prijatelj. Odlučio je da se ne bavi muzikom jer je proživeo velika razočarenja od strane svojih saradnika, bivših izdavača i članova grupe. Izdali smo nekoliko albuma, ali nije želeo da ih promoviše - rekao je Veselin i otkrio da je od njihovog poslednjeg razgovora prošlo mesec i po dana.

- Poslednji put smo se čuli 6. ili 7. aprila, sređivali smo naplaćivanje autorskih prava. O njemu se priča kao da je umro od gladi, ali nije bilo tako. On je bio pravi roker, nezavistan i svoj. Nikada se nije žalio, a i imao je mene, ja sam mu se uvek nalazio u nevolji.

Republika

Foto: PRINTSCREEN FACEBOOK

Veselin Veselinović

Kako je istakao, Toni je vodio nezdrav način života, ali nije bolovao.

- Nije on bio mentalno loše, kao što komšije pričaju. On je psihički bio jak, ali je dosta pio, pio je po 30-40 kafa dnevno i pušio tri paklice cigareta. To je zaista mnogo, govorio sam mu da ide na lečenje, ali on je oduvek živeo život na svoj način, tipično rokerski, na moje savete samo se glasno nasmejao.

On se potom osvrnuo na navode da je Montano prodao stan u želji da se vrati u rodno mesto.

- Istina je da je prodao stan. Želeo je da u rodnom Bojniku pronađe mir, da se vrati u staru porodičnu kuću i, kako mi je pričao, pokuša da obnovi emotivnu vezu sa njegovom najvećom ljubavi, jednom damom iz Bojnika, koja nije poznata javnosti, tako da je on i te kako imao svetle planove, bio je vrlo inteligentan čovek. Kada su mu roditelji preminuli, to ga jeste dotuklo, tada se povukao u sebe, ali nije bio u depresiji, već se borio sa tim na svoj način - otkrio je Veselinović za "Kurir", priznavši da se pokojni muzičar ipak dosta promenio kroz godine:

Republika

Foto: youtube/printscreen

Toni Montano

- Iskreno, mnogo se promenio u odnosu na to kakav je bio u mladosti. Sačekala su ga mnoga razočarenja i veliki gubitak. On je sada želeo da se bavi muzikom, ali ne i da bude poznat. Na kraju je, kao pravi roker, umro sam. Upravo pokučavam da dobijem njegovu sestru. Sahrana će se održati u Bojniku, gde su sahranjeni njegovi roditelji, ali bi trebalo da od nje saznam dalje detalje.

Toni će biti sahranjen u Bojniku, a vreme još nije utvrđeno jer se čeka da se utvrdi uzrok smrti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading