NAŠA PEVAČICA SA MUŽEM PILOTOM ŽIVI U HOTELU: Luksuzan apartman vredi MILIONE, a pogled BOLI koliko je dobar (FOTO)

Autor:

Zabava

24.05.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od ovog prizora zastaje dah!

NAŠA PEVAČICA SA MUŽEM PILOTOM ŽIVI U HOTELU: Luksuzan apartman vredi MILIONE, a pogled BOLI koliko je dobar (FOTO)

Foto: instagram.com

Porodični život pevačice Nevene Božović i njenog supruga, pilota Nikole Ivanovića, menja se u skladu sa godišnjim dobima, pružajući im raznovrsnost i luksuz koji prati njihov stil života. Naime, tokom leta, dom naše evrovizijske predstavnice pretvara se u luksuzni apartman u ekskluzivnom hotelu u Budvi. Njihov apartman, smešten na četvrtom spratu hotela, pruža predivan pogled na more i poseduje prostranu terasu na kojoj njihova ćerkica Anka uživa u dečjim igrama, okupana čistim morskim vazduhom.

Uselili su se u jedan od najlepših apartmana u hotelu koji je u vlasništvu pevačicinog supruga. Njihov dom se nalazi na četvrtom spratu luksuznog hotela, a u apartmanu ispod Neveninog i Nikolinog živi i Ivanovićev brat. Za mnoge njihove prijatelje to je bila neuobičajena odluka, tim pre što je takav stil života svojstven bogatim i slavnim holivudskim zvezdama - preneli su ranije mediji izjavu jednog njihovog prijatelja.

U prizemlju hotela nalazi se kafić u kojem Nevena i Nikola svakog jutra piju kafu. Tu vole da sede sa prijateljima, a česti gosti su im i Nevenini roditelji. Svaki put kada su u Budvi njeni roditelji odsednu u Nikolinom hotelu - takođe je ispričao njihov prijatelj. 

Međutim, kada se sunce skrije iza obzora, porodica Ivanović vraća se svom beogradskom domu, koji, kako ističu, ni po čemu ne zaostaje za luksuznim apartmanom na Crnogorskom primorju. Ovaj dom predstavlja njihovu oazu tokom jeseni i zime, pružajući im udobnost i toplinu porodičnog okupljanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bez trolovanja

24.05.2024 15:59

Do pre nekoliko decenija pretežan deo obale je nastanjivala puka sirotinja . Zarati li ili desi nesto slično koroni nemaština može biti veća . Morska voda se ne jede , riba je izlovljena , a poljoprivreda ne postoji . Piloti i pevači bi to mogli prvi postati .