POSLEDNJA ŽELJA TONIJA MONTANA LEDI KRV U ŽILAMA: Smrt je bila BRŽA, nije uspeo da je ostvari... Da se NAJEŽIŠ, kakvo srce je imao!

Autor:

Zabava

24.05.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična smrt ga je sprečila da ostvari ono što je naumio!

POSLEDNJA ŽELJA TONIJA MONTANA LEDI KRV U ŽILAMA: Smrt je bila BRŽA, nije uspeo da je ostvari... Da se NAJEŽIŠ, kakvo srce je imao!

Foto: Nebojša Mandić

Toni Montano

Muzički svet je zavijen u crno nakon neočekivane smrti čuvenog pevača Tonija Montana u 62. godini, a tragična vest mnoge je ostavila u šoku. Međutim, ono što je dodatno iznenadilo javnost jeste saznanje da je Montano, uprkos svojoj slavi, živeo u teškoj materijalnoj situaciji. Ipak, i pored problema s novcem, iza njega je ostala jedna neostvarena želja - da pomogne svom prijatelju, bivšem bubnjaru YU grupe, Slobodanu Jurišiću Juri, koji je živeo na ivici egzistencije.

Naime, kako se saznaje, Montano je kao odgovoran prijatelj odlučio da pomogne Juri, kojeg je poznavo decenijama, uprkos svojim skromnim mogućnostima. Međutim, kako je i sam bio u problemu sa finansijama, doneo je odluku da proda svoj stan i poseti Juru u Perlezu pre odlaska u rodni Bojnik, gde je trebao da se preseli, kako bi mu poklonio deo novca. Ipak, iznenadna smrt sprečila je realizaciju njegovog humanog gesta.

Republika

Foto: Facebook

Slobodan Jurišić Jura, bivši bubnjar YU grupe

Ovim povodom oglasio se i poznati bubnjar, koji je nakon saznanja da je Montano hteo da mu pomogne, zaplakao, te kroz suze izrazio zahvalnost i priznao koliko ga je njegova poslednja želja potresla.

Jao, srce moje lepo... Nisam to znao, jao... Hvala vam što ste mi to rekli. Mnogo mi to znači. Potresao sam se jako kad sam pročitao juče da je otišao. Bili smo super nas dvojica, ali nisam znao da je mislio na mene u ovoj mojoj muci. Družili smo se nekad davno. Montano je bio specifičan lik, ali je prema meni bio super. Družili smo se sa Arkanom, to je ta priča. Voleo sam ga, a i on je mene. To sad shvatam. Vremenom smo se udaljili i izgubili kontakt, ali sam pratio njegov rad. Odličan je bio. Kontaktiraću sa njegovima, ako je to bila njegova poslednja želja, voleo bih da bude ispunjena. Jako me je ovo potreslo što ste mi sad rekli. Jao - kroz suze je rekao neutešni Jura, prenosi Kurir.

Republika

Foto: youtube/printscreen

Toni Montano

Podsećanja radi, Toni Montano preminuo je u sredu, 22. maja, u 62. godini, kako je potvrđeno medijima. Prema navodima, upućena patrola na licu mesta zatekla je Snežanu Miljković, sestru od strica preminulog Velibora Miljković, poznatijeg pod umetničkim imenom Toni Montano, koja je izjavila da se on nije javljao na telefon i da nije otvarao vrata stana. Zbog toga su angažovali bravara koji je otvorio stan, gde je u fotelji zatečen muzičar.

Na lice mesta izašla ekipa Hitne pomoći koja je konstatovala smrt. Nakon što je izvršen uviđaj, stan je zapečaćen, a utvrđeno je da nije bilo tragova nasilne smrti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading