POTRESNA SCENA NA GROBLJU: Ana Bekuta posetila Mrkinu večnu kuću, pa rasplakala sve emotivnim obraćanjem!

Autor:

Zabava

23.05.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužna objava Ane Bekute kida dušu.

POTRESNA SCENA NA GROBLJU: Ana Bekuta posetila Mrkinu večnu kuću, pa rasplakala sve emotivnim obraćanjem!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ana Bekuta

Danas je za Anu Bekutu veoma težak dan, jer bi njen nekadašnji partner, Milutin Mrkonjić, proslavio osamdeset drugi rođendan. Pevačica je posetila njegov grob u Aleji zaslužnih građana, gde je položila raskošni venac od cveća i time odao počast svom nekadašnjem partneru.

Ana se tim povodom oglasila na svom Instagram profilu, gde je podelila svoje misli i osećanja.

- Danas bismo slavili tvoj rođendan - napisala je pevačica.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Ana Bekuta

Milutin Mrkonjić preminuo je 27. novembra 2021. godine, što je bio veliki gubitak kako za Anu Bekutu, tako i za celokupnu javnost. Njihova ljubavna priča ostavila je dubok trag u javnosti, te je Ana Bekuta i dalje posvećena očuvanju sećanja na svog nekadašnjeg partnera.

Poseta grobu i polaganje venca od cveća u Aleji zaslužnih građana svedoči o dubokoj povezanosti Ane Bekute sa Milutinom Mrkonjićem, čime je javno iskazala svoju ljubav i poštovanje prema njemu.

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić ostavili su neizbrisiv trag kako na estradi, tako i u javnosti, te će sećanje na njihovu ljubavnu priču zauvek živeti kroz Anine gestove i javne izjave.

Takođe, Ana Bekuta je nedavno navela u potresnoj poruci, kada majka umre, umre jedan ceo svet.

- Prošlo je 40 dana otkako je u Carstvo nebesko otišla moja dobra majka Milica, a ja zauvek prestala da budem nečije dete. Kada umre majka umre čitav svet, poslednja briga o tome zašto kasnite s puta i svaka tiha slutnja da nešto nije u redu jer se njoj učinilo da vam je glas na telefonu drugačiji. Sa svakom majkom umre jedno umeće kuvanja, jedan način postavljanja stola, jedna istorija, jedna porodica i jedan način voljenja i jedna univerzalna, a opet unikatna briga o detetu koje je odavno već nečija majka. Odmaraj u večnosti svoje ljubavi, mila moja majko - napisala je Bekuta tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Baba

24.05.2024 15:17

Šta ona ima da polaže venac oženjenom čoveku