PEVAČICA IZDALA UPOZORENJE: Alarmirala svoju publiku i ostavila ih u neverici, njene reči neće lako zaboraviti!

Autor:

Zabava

23.05.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je izašla iz medijske ilegale, pa se obratila svim ženama.

Beograd je nedavno bio domaćin revije proslavljenog modnog kreatora, Bate Spasojevića, koja je okupila brojne zvezde sa domaće javne scene.

Među prvima su se pojavile nove članice grupe "Hurricane", koje su se opredelile za crnu boju i oskudne sakoe ispod kojih su nosile crni donji veš. Pevačica Milena Ćeranić je nosila crni sako ispod kojeg se nazirao crni čipkasti brushalter, dok je influenserka Lea Stanković takođe izabrala crnu boju za pomenuti događaj.

Pored članica grupe "Hurricane", reviju su uveličali i brojni poznati, poput pevača Peđe Jovanovića i njegove supruge Ane, Vesne da Vinča, Snežane Dakić, snajke Ivice Dačića, pevačice Milice Jokić, Vanesa Sokčić i mnogih drugih. Nekadašnja članica grupe "Hurricane", Ivana Nikolić, takođe se pojavila u crnom, kombinujući crni čipkani korset i pantalone uz papreno skupu torbu.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić, ATAImages

Bata Spasojević

Posebnu pažnju privukla je i popularna pevačica Indira Radić, koja je bila raspoložena da prokomentariše današnju modu, pa je iskoristila priliku i da da savet, poručivši ženama da izbegavaju tange, jer nisu dobre za zdravlje, kako je i sama objasnila:

- Što se tiče dnevne varijante, mislim da je najbolje nositi pamučne stvari, dakle, prirodni materijali i da izbegavamo tangice... prosto, zbog zdravlja i higijene, to je najbolje - izjavila je Indira Radić za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading